Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Koji igrac je postigao najvise golova na jednom SP?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da nije Zist Fonten? Nikako da zapamtim da li je dao najvise golova na jednom EP ili SP.

Posted (edited)

Bravo.12 ili 13 golova Mrdja ce da potvrdi (ne gugla mi se)Tosic je dao najvise golova na EP, 1984. (9 golova)

Edited by borris_
Posted (edited)

I rule :) 'Ajde neka mi prvo pitanje na ovom topicu bude povezano sa najvecim uspehom voljenog mi kluba :) Ko su bili strelci na utakmici finala KES '66 Partizan- Real Madrid?edit: @borris, definitivno je 13 golova, nekako sam to upamtio kao baksuzni broj koji niko nije presao :)

Edited by Lord Stef
Posted (edited)

Ne. Di Stefano je otisao iz Reala 2 godine ranije.(ovo za Di Stefana sam iskopao na netu, pokrenut tvojim pokusajem. Ipak ne drzim toliko podataka u glavi :) )

Edited by Lord Stef
Posted

To je odprilike moje znanje kraljevskih igraca tog vremena tako da cem morati sacekati da se neki drugi forumas probudi i odgovri na ovo pitanje (koje bi trebalo biti lagano).

Posted

0-1 Vasovic 55'1-1 Amancio 70'2-1 Serena 76'

Posted

Istina. Cenim da si, kao svaki pravi Grobar, gledao ovu utakmicu vise puta, cim se i minuta secas :D Moco, shoot.

Posted (edited)

cuj gledo, imam narezano na cd sa komentarom ranka munitica (doduse samo II poluvreme)koji igrac nije isao na SP 90 zbog kazne u kvalifikacijama?od jugoslovenskih, naravno

Edited by MocaVukotic
Posted
cuj gledo, imam narezano na cd sa komentarom ranka munitica (doduse samo II poluvreme)koji igrac nije isao na SP 90 zbog kazne u kvalifikacijama?od jugoslovenskih, naravno
Mesa Bazdarevic?
Posted

aha, pljunuo sudiju i popio vremensku kaznu....cini mi se...ajd' sad ti

Posted (edited)
Edited by Sam Spade
Posted (edited)

Poznato je dodavanje loptom u kosarci izmedju igraca protivnickih timova, Bobana Petrovica i Petera Vilfana. Nesto slicno desilo se i na vecitom derbiju u fudbalu. Ko su bili akteri?

Edited by SOKRAT