Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Hvala Dragance :)Nabrojite bar pet fudbalera koji su nastupali i za Zvezdu i za Partizan.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jovan Jezerkic, Velibor Vasovic, Milko Djurovski, Goran Milojevic, Dejan Joksimovic... za ovog poslednjeg nisam siguran... Zebec isto bese, a?

Posted

Od nepomenutih i 1 Dalibor Skoric

Posted

Ne znam da li je i 1 Petar Puaca upisao po utakmicu za oba tima (+Vosa, +OFK), ali je bio na obe strane brda...

Posted

Vladimir Bogunovic i Goran Medenica su bili u mladjim kategorijama oba gej kluba, ali kao seniori jos nisu zaigrali za bilo kog prvoligasa.

Posted
Jovan Jezerkic, Velibor Vasovic, Milko Djurovski, Goran Milojevic, Dejan Joksimovic... za ovog poslednjeg nisam siguran... Zebec isto bese, a?
Potpuno tacno, Leonidas postavlja pitanje.Dodao bih jos par imena: Rudinski, Sijakovic, Borozan (ne racunajuci mladje kategorije).
Posted (edited)
Dodao bih jos par imena: Rudinski, Sijakovic, Borozan (ne racunajuci mladje kategorije).
Samo da dodam ime Nikoslava Bjegovića. Mnogo dobar igrač.A za Jezerkića nešto nisam siguran. Edited by saveznik
Posted

Jezerkic je prvi covek koji je postizao golove na derbijima i za Partizan i za zvezdu... zato ga i znam... a za Bjegovica mi nije poznato da je igrao u Partizanu...

Posted
Jezerkic je prvi covek koji je postizao golove na derbijima i za Partizan i za zvezdu... zato ga i znam... a za Bjegovica mi nije poznato da je igrao u Partizanu...
Jezerkic je pre WWII igrao za Vitez, posle rata za Zvezdu, par meseci za Partizan (5 utakmica, 4 gola), ponovo za Zvezdu, a zavrsio u Radnickom Beograd.Bjegovic je bio junior Partizana, a Cermelj je bio junior Zvezde.
Posted
Bjegovic je bio junior Partizana...
Pretražih NET i nigde ne piše da je Nikoslav igrao za Partizan. A mogao sam se zakleti da je bar jednu sezonu odigrao. Sigurno sam ga gledao kao juniora ili omladinca ili na nekim prijateljskim na prelasku u seniore. Sećam se da mi se svidelo kako igra.
Posted

Ne vredi da postavljam pitanje iz domaceg fudbala, mrdja ce to iz jednog poteza da resi...Elem, stranjski klub sa vrlo interesantnom istorijom... Nastao je tako sto je dat oglas u novinama da se osniva klub i da su potrebni igraci... Kapiten tog kluba nesto kasnije je postao, maltene, osnivac jednog danasnjeg fudbalskog giganta... Cak je i klupske boje za tog giganta preuzeo od kluba u kojem je nekad bio kapiten, a "sumnjiv" je cak i dizajn klupskog grba...verujem da nece biti problem da saznamo ovih par nepoznatih... koji su klubovi i koji je covek u pitanju...

Posted

Građanski (Prvi hrvatski građanski športski klub)Dinam ZagrebIvica Medarić Mada nisam nasao podatak za oglas i nisam siguran da li je g. Medarić bio kapiten Građanskog

Posted

malo off

Pretražih NET i nigde ne piše da je Nikoslav igrao za Partizan. A mogao sam se zakleti da je bar jednu sezonu odigrao. Sigurno sam ga gledao kao juniora ili omladinca ili na nekim prijateljskim na prelasku u seniore. Sećam se da mi se svidelo kako igra.
Evo ovdje pisehttp://www.national-football-teams.com/v2/...er.php?id=22084Jedino cega se ne sjecam je da je pre Partizana igrao u Zemunu. Mada je i to moguce jer je lokalni klub u kojem je Ninko igrao "Lika - Licki Osik" igrao svake godine prijateljske utakmice sa ekipom Zmaj iz Zemuna, a u to vreme je vec studirao u Beogradu. U Partizan nije otisao kao junior, imao je 21 godinu kada je otisao u Partizan. Interseantno je i kako se to dogodilo. U ljeto 1989 godine Partizan je igrao prijateljsku utakmicu protiv Gospica, i Ninko je igrao kao pojacanje za ekipu Gospica na toj utakmici. Odigrao je odlicnu utakmicu i Partizan ga je odmah poveo sa sobom na sledecu prijateljsku utakmicu u Benkovac gdje je on ponovo igrao dobro, cak i postigao jedan gol na tom svom debiju za crno-bele. U to vreme je igrao na poziciji ofanzivnog veznog igraca. U Partizanu je proveo 2 sezone, ali nije odigrao nijednu zvanicnu utakmicu, jer je Partizan imao odlicnu ekipu u to vreme.
Posted
Građanski (Prvi hrvatski građanski športski klub)Dinam ZagrebIvica Medarić Mada nisam nasao podatak za oglas i nisam siguran da li je g. Medarić bio kapiten Građanskog
hmmm, neee... ne volim kada neko nastupi ovako sigurno, pogubi me skroz... ali ne, nije to odgovor koji sam trazio... rec je bas o stranim klubovima i, zaboravih da kazem, nisu iz iste zemlje! I gde ti je Dinamo gigant, leba ti? :D
Posted

Tja. Mislio sam da je trik pitanje. E da to za gigante sam prevideo :blush: . Zna se da u ex-SFRJ ima samo jedan fudbalski gigant.