Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
kojem je poznatom fudbaleru iz ex-Yu pogrešno upisano prezime u mlađim danima ostalo do dana današnjeg?
Kranjcar - Krajncar
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajde jedno nejugoslovensko pitanje...1 poznati FK je promenio par slova u svom imenu da bi stranci lakse citali i izgovarali njegovo ime i to nekoliko godina nakon sto je postigao svoj najveci klupski uspeh...O kom se klubu radi?

Posted

Ja znam jedan jugoslovenski koji je promenio jedno slovo u imenu da bi zvucalo svetskije

Posted

Ha, ne znam za jugoslovenski...

Posted
Ja znam jedan jugoslovenski koji je promenio jedno slovo u imenu da bi zvucalo svetskije
Inker iz Zapresica...
Posted
Inker iz Zapresica...
Taj sam i zaboravio... <_< Elem, trazeni klub je prilicno poznat...
Posted

Daj neku pomoc. Sta je osvojio? Koje godine? Kako se prije zvao? :lol:

Posted
Daj neku pomoc. Sta je osvojio? Koje godine? Kako se prije zvao? :lol:
Ma zvao se isto samo je promenio par slova radi lakseg citanja. Npr kao kad bi Zvezda sad postala Yveyda... :P A i njima je najveci uspeh 1 Bari i 1 Tokio s tim sto imaju jos trofeja nakon ovih...
Posted

Feyenoord? Ma oni nisu i dalje ne znam kako se izgovara... :)

Posted (edited)
Feyenoord? Ma oni nisu i dalje ne znam kako se izgovara... :)
Aha. Valjda se cita Fajenord? :unsure: Elem, 1974 g. Feijenoord => FeyenoordFeijenoord je cetvrt u Rotterdamu...I nemoj da sledece pitanje bude Kad je Marko Pantelic prvi put letovao u Herceg Novom?... <_< Edited by Brazilac
Posted

Nece, nece. Kada je Marko Pantelic... :wub: Evo jedno lako...Koji je fudbaler ukrao autobus i vozio putnike? Kazu da je stao na svakoj stanici...

Posted

Ni 10 minuta nije proslo. Tacno. :cry:

Posted

Izvini, Panteliću, slučajno sam uleteo. :) Postavljanje pitanja prepuštam sledećem ko dođe na topić, pošto meni ne ide od ruke.

Posted

Ajd da probam: kako se zovu košarkaši koji su bili 1. i 2. pik na draftu na kom je Džordan bio 3.?