May 13, 200816 yr Author kojem je poznatom fudbaleru iz ex-Yu pogrešno upisano prezime u mlađim danima ostalo do dana današnjeg?Kranjcar - Krajncar
May 19, 200816 yr Ajde jedno nejugoslovensko pitanje...1 poznati FK je promenio par slova u svom imenu da bi stranci lakse citali i izgovarali njegovo ime i to nekoliko godina nakon sto je postigao svoj najveci klupski uspeh...O kom se klubu radi?
May 19, 200816 yr Ja znam jedan jugoslovenski koji je promenio jedno slovo u imenu da bi zvucalo svetskije
May 19, 200816 yr Ja znam jedan jugoslovenski koji je promenio jedno slovo u imenu da bi zvucalo svetskijeInker iz Zapresica...
May 19, 200816 yr Inker iz Zapresica...Taj sam i zaboravio... <_< Elem, trazeni klub je prilicno poznat...
May 19, 200816 yr Daj neku pomoc. Sta je osvojio? Koje godine? Kako se prije zvao? Ma zvao se isto samo je promenio par slova radi lakseg citanja. Npr kao kad bi Zvezda sad postala Yveyda... :P A i njima je najveci uspeh 1 Bari i 1 Tokio s tim sto imaju jos trofeja nakon ovih...
May 19, 200816 yr Feyenoord? Ma oni nisu i dalje ne znam kako se izgovara... :)Aha. Valjda se cita Fajenord? Elem, 1974 g. Feijenoord => FeyenoordFeijenoord je cetvrt u Rotterdamu...I nemoj da sledece pitanje bude Kad je Marko Pantelic prvi put letovao u Herceg Novom?... <_< Edited May 19, 200816 yr by Brazilac
May 19, 200816 yr Nece, nece. Kada je Marko Pantelic... Evo jedno lako...Koji je fudbaler ukrao autobus i vozio putnike? Kazu da je stao na svakoj stanici...
May 19, 200816 yr Izvini, Panteliću, slučajno sam uleteo. :) Postavljanje pitanja prepuštam sledećem ko dođe na topić, pošto meni ne ide od ruke.
May 19, 200816 yr Ajd da probam: kako se zovu košarkaši koji su bili 1. i 2. pik na draftu na kom je Džordan bio 3.?