Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Jedno lako pitanje da se otkoči kviz: koliko penala je Tomica Ivković odbranio kudravom gaučosu?
0
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Obojica ste zaslužili ban. Ascari zbog ignorancije. šaban jer si šaban.@Ascari, ideš u subotu u Eden na proslavu naslova?

Edited by king louie
Posted
2 penala.
Poeni odlaze u najljepši bosanski grad na moru.Yugoslavia played with 10 men since 30. minute when Sabanadzovic was sent off, but that was not enough for Argentina to win the match. 0-0 a.e.t. and then penalty shoot-out. On penalties Argentina went through (3-2), but Diego missed the penalty! Ivkovic, the Yugoslavian goalkeeper, had already saved a Maradona's penalty when his Sporting Lisbon played Napoli in the UEFA Cup, though Napoli went through.Mada legenda tvrdi da je bio i treći odbranjeni penal, ali arhiva o tome šuti.
Posted
Obojica ste zaslužili ban. Ascari zbog ignorancije. šaban jer si šaban.@Ascari, ideš u subotu u Eden na proslavu naslova?
Ascari je poznati ignorant. Ako budem u Pragu, ići ću, još nisam siguran.Nego, niko mi nije odgovorio (vidi prethodnu stranu), kad je Staja Nikolić igrao za reprezentaciju?
Posted
Poznat po fanaticnoj borbenosti, narocito po duelima sa Frfom Muzinicem (nakon kojih bi pozvao Frfu kuci na rucak:))
Ne znam za Staju Nikolića i reprezentaciju, ali evo malog podsjećanja na duele s Mužinićem. Frfa: U Beogradu smo ubijali Zvizdu i Partizana. Je, ta moja generacija iz sedandesetih godina prošlog stoljeća, je u tin derbijima imala baren 70 posto pobjeda.Ono u derbijima protiv Crvene zvezde.. Ono ti i Nikolić...- Nikolića iz Zvizde su zvali - Staja! Ka ono žestok je i grub ka oni poznati cipadur iz engleske reprezentacije Stiles. Nismo štedili jedan drugoga, ali poslin utakmice - uvik u dobre! Jedan put smo se u Beogradu izubijali, a onda me je - zva kod sebe doma! A kad si već spomenija Zvizdu, uvik su naši navijači posebno guštali kad bi ih dobili. Dragan Džajić je bija ekstraklasa, njega bi pod svoje uzeja Džoni. Džaja ne može bez pravih baluna Kule Aćimovića, ali ja bi ukočija Aćimovića. A Mario Boljat ne bi da disat Karasiju. Džaja bez Aćimovića i Karasija ne može ništa, a Lazarević i Filipović ne mogu ništa bez Džaje... Majko moja, je šjor Ivić bija velik trener... Vizionar baluna. Eno, sad slušan kako je moderno da četri zada igraju u liniji, a to je Ivić od nas tražija prije trideset godina...
Posted
Poeni odlaze u najljepši bosanski grad na moru.
HN je najljepsi bosanski grad tacka Bice Bosna srce Srbije, srce Srbije, srce Srbije... :s_dj: Sad ja postavljam pitanje.Ko je najbolji (i sigurno najomiljeniji) igrac u istoriji FK Igala?Da malo pomognem - nije Pantelic.
Posted
Nego, niko mi nije odgovorio (vidi prethodnu stranu), kad je Staja Nikolić igrao za reprezentaciju?
Rođen 23.januara 1953. u Beogradu. U beogradskoj Crvenoj zvezdi bio je od najranije mladosti kao petlić, pionir, kadet, junior i na kraju prvotimac. Profesionalni ugovor potpisao je 1970.godine i u "crveno-belom" dresu igrao je sve do 1980. Odigrao je 307 utakmica i postigao pet golova. Tri puta je bio šampion Jugoslavije (1970, 1971) i dva puta osvajač Kupa Jugoslavije (1970, 1971). Dve godine je igrao kao internacionalac u engleskom drugoligašu Bolton Wanderers (1980-82), da bi se vratio u zemlju i nastupao za FK Teteks iz Tetova (1982) i OFK Beograd (1982-83). Odigrao je 32 utakmice za omladinsku reprezentaciju Jugoslavije, 22 za mladu i četiri za A tim. Debitovao je 25.septembra 1976. protiv Italije (0:3) u Rimu. Završio je Višu trenersku školu, a po završetku igračke karijere sedeo je kao trener na klupi klubova Srpske i Druge lige.
Posted
četiri za A tim. Debitovao je 25.septembra 1976. protiv Italije (0:3) u Rimu.
hvala, ovoga se ne sećam
Posted
Ko je najbolji (i sigurno najomiljeniji) igrac u istoriji FK Igala?
Mozda, Milos Zarubica (kasnije GOSK Jug) ?
Posted
:)Jole Lepetic.
Tebi nije jasan koncept ove igre, ha? :P ;) Pa ćeš onda reći da nisi Bosanac. angry.gifEvo jedno intermezzo-pitanje:kojem je poznatom fudbaleru iz ex-Yu pogrešno upisano prezime u mlađim danima ostalo do dana današnjeg?
Posted

Ma ne biste nikada pogodili, a nisam htjeo da vam kvarim igru. :)