Otto Katz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mozda ukupna tabela svih prvenstava Jugoslavije propustio sam Gazarija :)Da je Vojvodina izmedju Hajduka i Sarajeva, bilo bi 15 najuspesnijih u ex YU, ovako ?Da, naravno. Ispala mi Vojvodina pri pejstovanju.
alberto.ascari Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ko ne voli burek ni sunce starog kraja ne može biti drugar! mala reminiscencija na incident ;) onaj treći nas je proglasio za drugare, to nas dvojica nikad nismo bili, zar ne (vidi burek) :D
Delija67 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Koji prodavac slanih zanimacija na stadionu je postao reprezentativac?
saveznik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Koji prodavac slanih zanimacija na stadionu je postao reprezentativac?Fahrudin Jusufi je kao klinac kada je iz Dragaša stigao u Beograd prodavao semenke, a da li baš i na stadionu ne znam.
saveznik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Izvinite, nemam dobro pitanje a ni vremena. Hajde neko drugi.
mrdja Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Koji bivsi igrac Zvezde i reprezentativac je nakon kratke karijere u Engleskoj, igrao jos za par nasih timova, a zatim se posvetio poslu taksiste ?
mrdja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Posle povratka sa ostrva igrao je za Teteks i OFK Beograd.Nadimak je dobio po bivsem Engleskom reprezentativcu.Poznat po fanaticnoj borbenosti, narocito po duelima sa Frfom Muzinicem (nakon kojih bi pozvao Frfu kuci na rucak:))
Otto Katz Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jedno lako pitanje da se otkoči kviz: koliko penala je Tomica Ivković odbranio kudravom gaučosu?
alberto.ascari Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Koji bivsi igrac Zvezde i reprezentativac je nakon kratke karijere u Engleskoj, igrao jos za par nasih timova, a zatim se posvetio poslu taksiste ?Kad je Nikolić igrao za reprezentaciju?
Recommended Posts