May 9, 200816 yr mozda ukupna tabela svih prvenstava Jugoslavije propustio sam Gazarija :)Da je Vojvodina izmedju Hajduka i Sarajeva, bilo bi 15 najuspesnijih u ex YU, ovako ?Da, naravno. Ispala mi Vojvodina pri pejstovanju.
May 9, 200816 yr Ko ne voli burek ni sunce starog kraja ne može biti drugar! mala reminiscencija na incident ;) onaj treći nas je proglasio za drugare, to nas dvojica nikad nismo bili, zar ne (vidi burek) :D
May 9, 200816 yr Koji prodavac slanih zanimacija na stadionu je postao reprezentativac?Fahrudin Jusufi je kao klinac kada je iz Dragaša stigao u Beograd prodavao semenke, a da li baš i na stadionu ne znam.
May 9, 200816 yr Author Koji bivsi igrac Zvezde i reprezentativac je nakon kratke karijere u Engleskoj, igrao jos za par nasih timova, a zatim se posvetio poslu taksiste ?
May 12, 200816 yr Author Posle povratka sa ostrva igrao je za Teteks i OFK Beograd.Nadimak je dobio po bivsem Engleskom reprezentativcu.Poznat po fanaticnoj borbenosti, narocito po duelima sa Frfom Muzinicem (nakon kojih bi pozvao Frfu kuci na rucak:))
May 13, 200816 yr Jedno lako pitanje da se otkoči kviz: koliko penala je Tomica Ivković odbranio kudravom gaučosu?
May 13, 200816 yr Koji bivsi igrac Zvezde i reprezentativac je nakon kratke karijere u Engleskoj, igrao jos za par nasih timova, a zatim se posvetio poslu taksiste ?Kad je Nikolić igrao za reprezentaciju?