Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
veliki Pape ga je turio i Emiratima na SP...aj postavicu ja pitanje, samo malo vremena mi dajte...u guzvi sam, pa ajde jedno, bice zicer za mrdju...Ovaj podatak sam nasao u nekom zurnalu pre nekoliko godina u feljtonu o Sekularcu... Njemu je jednom prilikom protivnicki igrac iz nase lige polomio nogu na utakmici... taj lik je posle toga prestao da igra fudbal i postao je posle izvesnog broja godina - profesor na Fakultetu politickih nauka... Taj podatak mi je bio mega zanimljiv i zbog te cinjenice da mi je upravo te godine predavao predmet... Moguce je da je i dalje tamo profesor...Pitanje glasi, kako se zove covek i za koji je klub igrao?
Dobri stari Vučina Vasović, naravno. Budućnost (PG)Mrdja, postavljaj pitanje...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
veliki Pape ga je turio i Emiratima na SP...aj postavicu ja pitanje, samo malo vremena mi dajte...u guzvi sam, pa ajde jedno, bice zicer za mrdju...Ovaj podatak sam nasao u nekom zurnalu pre nekoliko godina u feljtonu o Sekularcu... Njemu je jednom prilikom protivnicki igrac iz nase lige polomio nogu na utakmici... taj lik je posle toga prestao da igra fudbal i postao je posle izvesnog broja godina - profesor na Fakultetu politickih nauka... Taj podatak mi je bio mega zanimljiv i zbog te cinjenice da mi je upravo te godine predavao predmet... Moguce je da je i dalje tamo profesor...Pitanje glasi, kako se zove covek i za koji je klub igrao?
Vucina Vasovic. Seki je njemu polomio nogu, a bio je veliki talenat.
Posted

Dok cekamo da arrgh postavi pitanje, evo jos jedno lako.Kojih osam igraca Jugoslavije sa liste od 22 putnika, nije dobilo sansu na WC 82 ?

Posted (edited)

U tri utakmice Miljanic je igrao samo sa 14 igraca (jedan je morao da zmjeni Zajec-a poslije spanije) :mad: Sada mi je jasnije zasto smo pukliVaha, ne sjecam se vise :Pedit: da nabrojim one koji su igrali (barem one sto znam): Pantelic, Pape, Zajec, Surjak, Sestic, Gudelj

Edited by borris_
Posted (edited)

Zvonko Živković.Pašić iz Sarajeva.edit: Predrag Pašić

Edited by saveznik
Posted

Vujovic Zlatko, Pizone sada ili je igrao Vaha ili Vujovic (neko je morao ili je i tada vazila djorina skola)

Posted

Zivkovic i Pasic su dvojica, tacno.Vaha je ulazio a Zlatko Vujovic pocinjao utakmice.

Posted

Z. Vujovi i Z. Vujovic Je li ovaj drugi bio pozvan mozda? :unsure:

Posted

Zoran Vujovic je treci koji nije nastupao.saveznik je pogodio dvojicu, borris_ jednog, jos pet igraca (od toga dva golmana)

Posted

Na Sesticu je napravljen penal protiv Hondurasa

Posted

Svilar je cetvrti.Saveznik je pogodio 2, borris_ 1, Delija67 1.

Posted (edited)

Golmani, trebalo bi da je Svilar i ??? Ajde da probam da ubodem jos kojega, Krmpotic,Jerkovic, Hrstic, Buljan ...Kasnim ;)

Edited by KennyDalglish
Posted

KennyDalglish je pogodio Juricu Jerkovica.Ostali su igrali. Buljan nije ni putovao (na zalost).Sljivo je bio standardan.