arrgh Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 veliki Pape ga je turio i Emiratima na SP...aj postavicu ja pitanje, samo malo vremena mi dajte...u guzvi sam, pa ajde jedno, bice zicer za mrdju...Ovaj podatak sam nasao u nekom zurnalu pre nekoliko godina u feljtonu o Sekularcu... Njemu je jednom prilikom protivnicki igrac iz nase lige polomio nogu na utakmici... taj lik je posle toga prestao da igra fudbal i postao je posle izvesnog broja godina - profesor na Fakultetu politickih nauka... Taj podatak mi je bio mega zanimljiv i zbog te cinjenice da mi je upravo te godine predavao predmet... Moguce je da je i dalje tamo profesor...Pitanje glasi, kako se zove covek i za koji je klub igrao?Dobri stari Vučina Vasović, naravno. Budućnost (PG)Mrdja, postavljaj pitanje...
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 veliki Pape ga je turio i Emiratima na SP...aj postavicu ja pitanje, samo malo vremena mi dajte...u guzvi sam, pa ajde jedno, bice zicer za mrdju...Ovaj podatak sam nasao u nekom zurnalu pre nekoliko godina u feljtonu o Sekularcu... Njemu je jednom prilikom protivnicki igrac iz nase lige polomio nogu na utakmici... taj lik je posle toga prestao da igra fudbal i postao je posle izvesnog broja godina - profesor na Fakultetu politickih nauka... Taj podatak mi je bio mega zanimljiv i zbog te cinjenice da mi je upravo te godine predavao predmet... Moguce je da je i dalje tamo profesor...Pitanje glasi, kako se zove covek i za koji je klub igrao?Vucina Vasovic. Seki je njemu polomio nogu, a bio je veliki talenat.
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Dok cekamo da arrgh postavi pitanje, evo jos jedno lako.Kojih osam igraca Jugoslavije sa liste od 22 putnika, nije dobilo sansu na WC 82 ?
borris_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 (edited) U tri utakmice Miljanic je igrao samo sa 14 igraca (jedan je morao da zmjeni Zajec-a poslije spanije) Sada mi je jasnije zasto smo pukliVaha, ne sjecam se vise :Pedit: da nabrojim one koji su igrali (barem one sto znam): Pantelic, Pape, Zajec, Surjak, Sestic, Gudelj Edited March 28, 2008 by borris_
saveznik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 (edited) Zvonko Živković.Pašić iz Sarajeva.edit: Predrag Pašić Edited March 28, 2008 by saveznik
borris_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Vujovic Zlatko, Pizone sada ili je igrao Vaha ili Vujovic (neko je morao ili je i tada vazila djorina skola)
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Zivkovic i Pasic su dvojica, tacno.Vaha je ulazio a Zlatko Vujovic pocinjao utakmice.
borris_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Z. Vujovi i Z. Vujovic Je li ovaj drugi bio pozvan mozda?
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Zoran Vujovic je treci koji nije nastupao.saveznik je pogodio dvojicu, borris_ jednog, jos pet igraca (od toga dva golmana)
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Svilar je cetvrti.Saveznik je pogodio 2, borris_ 1, Delija67 1.
KennyDalglish Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 (edited) Golmani, trebalo bi da je Svilar i ??? Ajde da probam da ubodem jos kojega, Krmpotic,Jerkovic, Hrstic, Buljan ...Kasnim ;) Edited March 28, 2008 by KennyDalglish
mrdja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 KennyDalglish je pogodio Juricu Jerkovica.Ostali su igrali. Buljan nije ni putovao (na zalost).Sljivo je bio standardan.
Recommended Posts