mrdja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 mrdja, tvoje znanje o domacem fudbalu je vaistinu impresivno, ali ako mozes neka malo laksa pitanja, gde moze da se mozga... glupo je ako moramo da lupamo odgovore ne bi li neko pogodio... bez ljutnje, nadam se da se razumemo...edit: mislim, ovo je u moje ime primedba, ako ostalima ne smeta, povlacim rijec... :)name ljutnje Leonidas, verovatno si u pravu.Evo, prvak Slovenije te godine je bio Smartno, a drugo mesto je osvojio Slovan.
mrdja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Evo jedno normalno pitanje.Sa liste od 22 igraca koja su putovala na WC1990, petorica igraca Jugoslavije nisu dobili sansu i da igraju.Njihova imena ?
Leonidas Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 (edited) hmm... Omerovic, Panadic... ne mogu da se setim ko je bio treci golman (Ladic?)... eto dvojica za sada... cini mi se...edit: Cini mi se i da je i Suker bio, od tih Cileanaca... I da nije igrao, naravno... Edited March 27, 2008 by Leonidas
saveznik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 (edited) Davor Šuker i Andrej Panadić su dvojica, mislim.A za Panadića sam pre neki dan izgubio opkladu jer sam tvrdio da nikad nije u reprezentaciji igrao niko sa tim imenom. Čak sam mislio da nije fudbaler. Potpuna blokada.edit: treći golman je bio valjda Leković. Edited March 27, 2008 by saveznik
mrdja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Omerovic, Panadic, Suker, Lekovic i ?Obojica vec imate pravo da postavite po pitanje.
mrdja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ne, Jarni je igrao drugo poluvreme protiv Kolumbije (i to, rekao bi, bas dobro).
Leonidas Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 i namestio gol Jozicu...nisam izdrzao, pogledao sam na netu, pa sam time sam sebe diskvalifikovao... bilo je jace od mene...
Otto Katz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 mali trollNedavno sam izgubio pare zbog nepoznavanja povijesti yu nogometa. Sjedio sam u birtiji s češkim sportskim novinarima. Jedan od njih, ne stariji od 25 godina, pomenu kako je gledao Sušića u Italiji '90e. Nemaš, velim, pojma, Sušić je u to vrijeme bio fudbalski djeda od nekih 37-8 godina. U Italiji sigurno nije igrao. U pripitom stanju padne opklada. Drugi dan ovaj mi donese album sa sličicama. Kod yu repke naslov Igru plavih kreira stari gospodin Safet Sušić. Nisam mu još platio.
borris_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 mali trollNedavno sam izgubio pare zbog nepoznavanja povijesti yu nogometa. Sjedio sam u birtiji s češkim sportskim novinarima. Jedan od njih, ne stariji od 25 godina, pomenu kako je gledao Sušića u Italiji '90e. Nemaš, velim, pojma, Sušić je u to vrijeme bio fudbalski djeda od nekih 37-8 godina. U Italiji sigurno nije igrao. U pripitom stanju padne opklada. Drugi dan ovaj mi donese album sa sličicama. Kod yu repke naslov Igru plavih kreira stari gospodin Safet Sušić. Nisam mu još platio. Zar si zaboravio na onaj skec nadrealista :).Pape je dao gol protiv francuza u beogradu kada smo pobjedili 3:2.
Leonidas Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 (edited) veliki Pape ga je turio i Emiratima na SP...aj postavicu ja pitanje, samo malo vremena mi dajte...u guzvi sam, pa ajde jedno, bice zicer za mrdju...Ovaj podatak sam nasao u nekom zurnalu pre nekoliko godina u feljtonu o Sekularcu... Njemu je jednom prilikom protivnicki igrac iz nase lige polomio nogu na utakmici... taj lik je posle toga prestao da igra fudbal i postao je posle izvesnog broja godina - profesor na Fakultetu politickih nauka... Taj podatak mi je bio mega zanimljiv i zbog te cinjenice da mi je upravo te godine predavao predmet... Moguce je da je i dalje tamo profesor...Pitanje glasi, kako se zove covek i za koji je klub igrao? Edited March 28, 2008 by Leonidas
nebojsapetkovic Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 mali trollNedavno sam izgubio pare zbog nepoznavanja povijesti yu nogometa. Sjedio sam u birtiji s češkim sportskim novinarima. Jedan od njih, ne stariji od 25 godina, pomenu kako je gledao Sušića u Italiji '90e. Nemaš, velim, pojma, Sušić je u to vrijeme bio fudbalski djeda od nekih 37-8 godina. U Italiji sigurno nije igrao. U pripitom stanju padne opklada. Drugi dan ovaj mi donese album sa sličicama. Kod yu repke naslov Igru plavih kreira stari gospodin Safet Sušić. Nisam mu još platio. "Safete, SAfete... svi smo mi pomalo Safeti..."
Recommended Posts