June 29, 20159 yr prema opisu bih rekao da su Englezi. Ono "tragicar" me je prvo asociralo na promasen penal ali 1970. nisu se izvodili penali nakon produzetaka. Mozda veliki kiks golmana ili defanzivca? Posto Moore sumnjam da je planiran za rezervu moj odgovor je: Gordon Banks?
June 29, 20159 yr Тренирала су га два највећа своје генерације, а играо је и у клубу у коме га умало није тренирала велика легенда југословенског предратног фудбала.
June 29, 20159 yr e jebiga, umalo. ajd da vidimo, da li su najveci treneri generacije Bobek i Miljan?
June 29, 20159 yr e jebiga, umalo. ajd da vidimo, da li su najveci treneri generacije Bobek i Miljan? Није наш играч.
June 29, 20159 yr ou Та наша легенда као тренер кога је умало омашио, морао је да се превремено пензионише.
June 29, 20159 yr bekenbauer? Не оба тренера легенде су му били земљаци, и међусобно велики пријатељи.
June 29, 20159 yr Не оба тренера легенде су му били земљаци, и међусобно велики пријатељи. ja sam i mislio na zebeca i čajkovskog