Zen Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A sta je fora sa znakogoljicom?Ne znam. Impresionirani Japanci obeležavali značajne objekte na snimcima ?
Vapad Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A sta je fora sa znakogoljicom?Nemam pojma šta piše ali ima logike...u prvom paru druga slika je sa puta obeleženog na prvoj a u drugom je na prvoj obeležena zgrada koja je u centru kadra na drugoj.........hmuhm... ;) ili tako nešto
Aleksija Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 @hustler(i da, odavno trazim neku dobru i kompletnu verziju ove pesme)
korindjar Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Imam ja album sa muzikom iz filma, pa mogu okaciti ako hocesNaravno. Tabor Uhodit V Nebo, sigurno jedan od filmova u kojima najvise uzivam
Aleksija Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Imam ja album sa muzikom iz filma, pa mogu okaciti ako hocesпожалуйста :)
Aleksija Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ajd jos i hint: reditelj ima jako poznato ime, mada sam nije ni blizu tako poznat. film nagradjivan.
Aleksija Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 (edited) bravo, zelaya.steve mcqueen?s hunger, film o strajku gladju pripadnika ira u maze zatvoru i smrti bobby sandsa, brutalan i skoro bez dijaloga, neobicne strukture; camera d?or u kanu, ali i polemike i izlasci sa projekcije. ko nije, mogao bi pogledati, svakako nece biti uskracen za jak dozivljaj, zahteva jak stomak. nastavi, naravno. Edited February 7, 2009 by Aleksija
Recommended Posts