February 6, 200916 yr A sta je fora sa znakogoljicom?Ne znam. Impresionirani Japanci obeležavali značajne objekte na snimcima ?
February 6, 200916 yr A sta je fora sa znakogoljicom?Nemam pojma šta piše ali ima logike...u prvom paru druga slika je sa puta obeleženog na prvoj a u drugom je na prvoj obeležena zgrada koja je u centru kadra na drugoj.........hmuhm... ;) ili tako nešto
February 7, 200916 yr Imam ja album sa muzikom iz filma, pa mogu okaciti ako hocesNaravno. Tabor Uhodit V Nebo, sigurno jedan od filmova u kojima najvise uzivam
February 7, 200916 yr ajd jos i hint: reditelj ima jako poznato ime, mada sam nije ni blizu tako poznat. film nagradjivan.
February 7, 200916 yr bravo, zelaya.steve mcqueen?s hunger, film o strajku gladju pripadnika ira u maze zatvoru i smrti bobby sandsa, brutalan i skoro bez dijaloga, neobicne strukture; camera d?or u kanu, ali i polemike i izlasci sa projekcije. ko nije, mogao bi pogledati, svakako nece biti uskracen za jak dozivljaj, zahteva jak stomak. nastavi, naravno. Edited February 7, 200916 yr by Aleksija