Ulis Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 (edited) Nisam.Ćelavi Rom je Jul Briner koji je igrao Vladu u Neretvi....a podsetio si me na Westworld Edited January 18, 2009 by Ulis
MocaVukotic Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 "Zeko učini mi uslugu""Naravno Vuče, samo reci""Ostavi me na miru!"Čist Holivudajd dalje
Lrd Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 he..he..Partizanska eskadrilaE, ne sećam se Neretve. :(
Ulis Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 (edited) E, ne sećam se Neretve. :(Ne sećaš se Vlade koji minira most, Boška koji "vodi preko vode do slobode"...scena koju je Bata u Lepim selima parodirao"ko si ti da ovde sudiš i presuđuješ?", Borisa i Ljubiše, Silve Košćine, Orsona Velsa, Hardi Krigera, šumadinca koji na komanduBondarčuka peva "Padaj silo i nepravdo"....i mnogo toga drugog?Nađi... Edited January 18, 2009 by Ulis
MocaVukotic Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 E, ne sećam se Neretve. :(make it a musti pliz, vid sugar on top , okaci neku fotku, nemam nista na hardu
Lrd Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 make it a musti pliz, vid sugar on top , okaci neku fotku, nemam nista na harduVidi, vidi, osetio krv, pa reko i ti, a? Neka postavi neka dama opet, ili neko od vas trojice. Saću da javim dileru, zaista se sećam samo tifusara i preko vode do slobode...
korindjar Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jel onaj gde je samuel l jackson pandur koji pravi problema mixed paru?
Recommended Posts