Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Ne volim vaspitane i ljubazne ljude. Ne možeš ih odbiti. :(Ja prepuštam mesto nekoj dami, bilo kojoj, do večeras kasno. Ako niko ne postavi ovo dok se dokopam zbirke i capturujućeg aparata, postaviću ja.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

SF je, skoro da je klasik žanra, vršnjak Pomorandže.

Posted (edited)

Oh...Film je adaptacija romana koscenariste jednog od najuspešnijih filma (oko milijarde dolara) najvećeg PPP režisera na celom svetu; režirao je jedan pravi, pravcati autentični SF klasik sa ćelavim Romom, koji se smatra pretečom ikoničnog filma uglednog američkog političara (film pretečom filma, ne ćelavi preteča navežbanog), ali je poznatiji kao pisac (autor literarnog predloška ovog filma je poznatiji kao pisac, nije film poznatiji kao pisac). Režiser je radio mnogo toga. Osim režiranja, bio je i montažer, a montirao je debitantski film debelog intelektualca. Voleo je adaptacije brodvejskih mjuzikala. Neke od nezaboravnih tema peva žena živućeg klasičnog reditelja komedija, a režirao je i originalni SF čiji je rimejk nedavno bio jako dobar (31 milion $ prvog vikenda), a trenutno uspešnos beleži na oko 200 miliona $.Naziv filma ima veze sa virusologijom, Persejevom ženom, jednim sazveždjem i galaksijom najbližom Mlečnom putu.

Edited by Lrd
Posted

Baš sam skoro gledao tv rimejk ovog filma, odnosno po istom romanu... Ovaj film nisam gledao, pa ne smem ni da napišem ime...

Posted
režirao je jedan pravi, pravcati autentični SF klasik sa ćelavim Romom, koji se smatra pretečom ikoničnog filma uglednog američkog političara
Lepo što si me podsetio tog filma sa Vladom
Posted
Baš sam skoro gledao tv rimejk ovog filma, odnosno po istom romanu... Ovaj film nisam gledao, pa ne smem ni da napišem ime...
Valja li to? Ne volim mini-serije, poslednji put sam bio iskušan za Dinu, ali sam se odupro.Btw, verujem ti da znaš, a mislim da je to dovoljno da ti nastaviš ako se uskoro ne pojavi neko...
Posted

Andromedin soj, naravno... TV produkcija da se ubije vreme, ništa posebno... Nisam gledao ovaj film koji si postavio, a sad baš pogledah da je Živković napisao da nije ni blizu onako uzbudljiv kao roman koji takođe nisam čitao. Ne znam šta da kažem. Napisao si ogroman tekst, pa hajde da odgovorim da se ne razvlači. Ako sam shvatio dobro, to ti je bila poenta. Mislim, Krajton i Andromeda i virus nisu bili baš skriveni...Novo pitanje:52eccdbe.jpg58016a5a.jpgabf8d11c.jpg

Posted (edited)

Brzi ste.Samo me zanima da li će Ulis ponovo da se bailuje. :)Shvatio si poentu, Ajante. Pomenuo sam i Jula Brinera, Westworld, Terminatora, Švarcija, Džuli Endrus, Blejka Edvardsa i Roberta Vajza pride.edit: i Spilberga, naravno.

Edited by Lrd
Posted (edited)
Shvatio si poentu, Ajante. Pomenuo sam i Jula Brinera, Westworld, Terminatora, švarcija, Džuli Endrus, Blejka Edvardsa i Roberta Vajza pride.edit: i Spilberga, naravno.
A jesi li ti shvatio oko Vlade?Malo atipično:ova dvojica pišu scenario jednog poznatog filma:0022.jpg Edited by Ulis
Posted (edited)

konchalovski i tarkovski, za Slikara ?edit: odnosno tarkovski levo a ovaj desno

Edited by MocaVukotic
Posted
konchalovski i tarkovski, za Slikara ?edit: odnosno tarkovski levo a ovaj desno
Svaka čast !