Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

U najavama filma se spominju modsi kojima se pridruzuje klinac (zaboravio sam mu ime). Po cemu su to modsi zna li ko?
mod - modernist. Odbacuje old fashioned vrednosti, seda na skuter i odlazi ka srecnijoj buducnosti, slusajuci ska (koji je u tom trenutku nesto novo i nesto divlje.
Ma da, skuter i odelce, tako i ja vidim te modse. Al dobro, valjda su i ovi skakavci vozili skutere al kamera nije uhvatila kadar.
suprotno padavicarima sa kosijanama sto pice hard rock

Idemo dalje:70449664dv7.th.jpg47004068is9.th.jpg55358650kb2.th.jpg25898054pe7.th.jpg

Edited by Kudravi Gaucos

Idemo dalje:70449664dv7.th.jpg47004068is9.th.jpg55358650kb2.th.jpg25898054pe7.th.jpg
edit - greška

Edited by kobni zelaya

Er Richard III?

Er Richard III?
Ne. Ovogodisnja produkcija.

Ima i ovogodišnji Richard III. :DRecimo, Max Payne?

Ima i ovogodišnji Richard III. :D
Gde je Evropa, a gde sam ja...
Recimo, Max Payne?
Recimo tacno! Nastavi...

Nisam znao da to tako izgleda uopšte. Nisam gledao film, ali sam video Roscoe street, a Max Payne mi je jedna od najnaj igara ikad. Elem, (btw, uploadujem 50 do 100 kila po postu, koliki je ukupni limit?)

Ovaj blur znači da se neko kreće ka bari vrtoglavom brzinom, da ne kažem 9,81 metar u sekundi.

...

Edited by Hustler

Klasik žanra, drugi deo trilogije. Glavna glumac je jedan kralj, car i šmeker. Reditelj je posle horora malo šarao, da bi postao "veliki" kad se bacio na strip.

evil dead ii

evil dead ii
You have become host to Candarian demon.edit: ako se nismo razumeli, jeste evil dead2, nastavi.

Edited by Lrd

Izvinjavam se na cekanjuPocetakeewwerxt7.jpgcudan macrrrrhb1.jpgodlicna kamerawertyvt7.jpgertypl8.jpgg]rtyuicg5.jpgOvde ih je ponozio/iznervirao/ucio ponasanju/osvetio se. Obratiti paznju na tri skalpa koja su posebno osvetljena, to moze i na ulisov topik o svetluwdfredez0.jpgfight!werttw0.jpgdeewsuv5.jpgwerzh3.jpgKrajwertfguh0.jpg

Edited by Hustler