Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
U najavama filma se spominju modsi kojima se pridruzuje klinac (zaboravio sam mu ime). Po cemu su to modsi zna li ko?
mod - modernist. Odbacuje old fashioned vrednosti, seda na skuter i odlazi ka srecnijoj buducnosti, slusajuci ska (koji je u tom trenutku nesto novo i nesto divlje.
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ma da, skuter i odelce, tako i ja vidim te modse. Al dobro, valjda su i ovi skakavci vozili skutere al kamera nije uhvatila kadar.
suprotno padavicarima sa kosijanama sto pice hard rock
Posted (edited)

Idemo dalje:70449664dv7.th.jpg47004068is9.th.jpg55358650kb2.th.jpg25898054pe7.th.jpg

Edited by Kudravi Gaucos
Posted (edited)
Idemo dalje:70449664dv7.th.jpg47004068is9.th.jpg55358650kb2.th.jpg25898054pe7.th.jpg
edit - greška Edited by kobni zelaya
Posted
Er Richard III?
Ne. Ovogodisnja produkcija.
Posted
Ima i ovogodišnji Richard III. :D
Gde je Evropa, a gde sam ja...
Recimo, Max Payne?
Recimo tacno! Nastavi...
Posted

Nisam znao da to tako izgleda uopšte. Nisam gledao film, ali sam video Roscoe street, a Max Payne mi je jedna od najnaj igara ikad. Elem, (btw, uploadujem 50 do 100 kila po postu, koliki je ukupni limit?)

Posted

Ovaj blur znači da se neko kreće ka bari vrtoglavom brzinom, da ne kažem 9,81 metar u sekundi.

Posted (edited)

...

Edited by Hustler
Posted

Klasik žanra, drugi deo trilogije. Glavna glumac je jedan kralj, car i šmeker. Reditelj je posle horora malo šarao, da bi postao "veliki" kad se bacio na strip.

Posted (edited)
evil dead ii
You have become host to Candarian demon.edit: ako se nismo razumeli, jeste evil dead2, nastavi. Edited by Lrd
Posted (edited)

Izvinjavam se na cekanjuPocetakeewwerxt7.jpgcudan macrrrrhb1.jpgodlicna kamerawertyvt7.jpgertypl8.jpgg]rtyuicg5.jpgOvde ih je ponozio/iznervirao/ucio ponasanju/osvetio se. Obratiti paznju na tri skalpa koja su posebno osvetljena, to moze i na ulisov topik o svetluwdfredez0.jpgfight!werttw0.jpgdeewsuv5.jpgwerzh3.jpgKrajwertfguh0.jpg

Edited by Hustler