Lrd Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debil
MocaVukotic Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debilznam na sta mislis, nije to to...ovaj film se tice prerane smrti jednog muzicara i lokacija ima slicnosti sa Bg-om
MocaVukotic Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ah, a er onda Stones in the Park?ne...trebao si napisati Stones in the park ;) teraj dalje
Lrd Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jebi ga, teo sam muziku, ali ne radi onaj boom ili sam ja rapidno oglupeo, zato plain old sshots:
Lrd Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Класик жанра. У наслову има број иако није наставак.
Lrd Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Da, ZFE iliti Zombi 2 u italijanskoj distribuciji, kao pokušaj eksploatacije Romerovog Dawn. Fulči se kleo da je scenario napisan '78. Ja mu verujem.
shinobi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 jest bese napravljen pre dawn-a al izasao u bioskope posle pa ga talijani producenti nabacili na romerov bandwagon.. evo ostajem pri zanru i kako bi bilo jos lakse ide scena sa postera:
Recommended Posts