November 29, 200816 yr Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debil
November 29, 200816 yr Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debilznam na sta mislis, nije to to...ovaj film se tice prerane smrti jednog muzicara i lokacija ima slicnosti sa Bg-om
November 29, 200816 yr Ah, a er onda Stones in the Park?ne...trebao si napisati Stones in the park ;) teraj dalje
November 29, 200816 yr Jebi ga, teo sam muziku, ali ne radi onaj boom ili sam ja rapidno oglupeo, zato plain old sshots:
November 30, 200816 yr Da, ZFE iliti Zombi 2 u italijanskoj distribuciji, kao pokušaj eksploatacije Romerovog Dawn. Fulči se kleo da je scenario napisan '78. Ja mu verujem.
November 30, 200816 yr jest bese napravljen pre dawn-a al izasao u bioskope posle pa ga talijani producenti nabacili na romerov bandwagon.. evo ostajem pri zanru i kako bi bilo jos lakse ide scena sa postera: