Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

samo vi zajebavajtee, sad da vas vidimpost-2473-1227887557.jpgpost-2473-1227887575.jpg

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nije rumble in the jungle...jeste doku

Posted

Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debil

Posted
Pretpostavio sam da je to nešto u čijem je stvaranju učestvovao jedan od PPP najvećih živih reditelja, ali iz nekog razloga nisam nagadjao. <--- debil
znam na sta mislis, nije to to...ovaj film se tice prerane smrti jednog muzicara i lokacija ima slicnosti sa Bg-om
Posted
Ah, a er onda Stones in the Park?
ne...trebao si napisati :Hail: Stones :Hail: in the park ;) teraj dalje
Posted

Jebi ga, teo sam muziku, ali ne radi onaj boom ili sam ja rapidno oglupeo, zato plain old sshots:kwa1ao0.jpgw640.pngkwa2lz7.jpgw640.png

Posted

Класик жанра. У наслову има број иако није наставак.kwa3jx5.jpgw640.pngkwa4zl1.jpgw640.png

Posted

Da, ZFE iliti Zombi 2 u italijanskoj distribuciji, kao pokušaj eksploatacije Romerovog Dawn. Fulči se kleo da je scenario napisan '78. Ja mu verujem.

Posted

jest bese napravljen pre dawn-a al izasao u bioskope posle pa ga talijani producenti nabacili na romerov bandwagon.. evo ostajem pri zanru i kako bi bilo jos lakse ide scena sa postera:f_vlcsnap6582m_7e8eaf0.pngf_vlcsnap6582m_0030a9d.png