Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
a gledao sam ga ponovo pre koji mesec ponovo i malo se razocarao, nekako sve ispadne naivno.
Vecina s godinama skapira neke stvari koje nije mogla u mladosti dok se kod pojedinaca odigrava retrogradan proces- ne kapiraju ni ono sto su skapirali u mladosti. Edited by melankolic
Posted (edited)

aj da pokušam Smilla's Sense of Snow (1997) ili 10.000 bc(nisam gledao ,lupam)u vezi dijaloga oko milerovog raskršća mi nismo svesni koliko emocija neki filmovi ostavljaju na nas tako da kad ga ponovo odgledamo posle izvesnog vremena i vidimo glupost to ne znači da je film loš ,možda se mi menjamo

Edited by major T.J.king kong
Posted (edited)

nije. u pitanju je dokumentarac... koji se nakanjujem gledati vec par mesecipost-92-1218217944.jpg

Edited by Hustler
Posted

pfff ni vlc ni media player classic nece da mi usnime skrinshot s dvda, stalno neka smaranja :/tako da evo ocigledan screen s neta, kapiram da nece biti problem pa nastavite odma, mene nece bit na netu do sutra :)11111kd1.jpg

Posted

Da li je moguće da skoro dva sata niko nije pogodio poslednji Karpenterov dostojni film, In the Mouth of Madness?(Inače, baš večeras sam se mejlovao sa drugaricom i konstatovali smo kako je smeh ribe iz Mouth i crnca iz Princa nešto što nema šanse da se provuče kao motiv u savremenim hororima. Koja incidencija :))

Posted

je karpenter(i meni je takodje to njegov poslednji odlican film, al moram stidljivo da priznam da volim, sa svim manama, i njegove vampire :wub:)

Posted

(kad smo već iskreni, ja otkidam na Duhove, ali svi znamo da je to jedno sranjce :))ggdb6.jpgggxa2.jpg

Posted (edited)

Pomesao filmove.Do the right thing

Edited by pavllle
Posted (edited)

Zadaj ti, Lrd, a onda ostajemo duzni pavllle- u sledece pogadjanje.

Edited by melankolic