Ulis Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nikako da se setim odakle mi je baba poznata.. kurosawa, rhapsody in augustTačno :)
melankolic Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (edited) zezno sam se... Edited August 7, 2008 by melankolic
korindjar Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (edited) precenjeno miralemovo raskrsce Edited August 7, 2008 by Hustler
Lrd Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 precenjeno miralemovo raskrsceHey, hey, hey! Easy there...
korindjar Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (edited) ko je poznavao nekoga sklonog politikanstvu vec je video sve sto je gabriel trebao da kaze, pa i izgleda malo naivno na kraju. s druge strane neka desavanja nemaju motiv koji ide iz price, a i nalazenje minkovog lesa je ko pojavljivanje groma u 'malom svetu'mislim odlican je film, ali ima i on svojih mana Edited August 7, 2008 by Hustler
shinobi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hehe uzburkane strasti.. melankolic prvi pogodio :)da ne detaljisem, meni su noviji koeni sve precenjeniji, a raskrsce mi je negde pri vrhu omiljenih - posle farga, simpla, i finka. doduse mene taj film (a i koeni generalno) kupuje stilom a ne `supstancom` :D
major T.J.king kong Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) My Own Private Idaho (1991) :D :D :D Edited August 8, 2008 by major T.J.king kong
major T.J.king kong Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) a ja mislio pao ti napamet zbog betmena i rano preminulih glumaca film 10 min. Edited August 8, 2008 by major T.J.king kong
melankolic Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 U poslednje vreme gledam Van Santove filmove a ovaj mi je posebno drag. Dal' zbog narkolepsije, dal' zbog ljubavne tematike bez predrasuda, a mozda i zbog vremena kad sam ga 1. put gledao pa me drma nostalgija... ne znam...Sta ti to znaci 10 min?
major T.J.king kong Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) da postavljam za 10 minfilm? Edited August 8, 2008 by major T.J.king kong
korindjar Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) they live da ne detaljisem, meni su noviji koeni sve precenjeniji, a raskrsce mi je negde pri vrhu omiljenih - posle farga, simpla, i finka. doduse mene taj film (a i koeni generalno) kupuje stilom a ne `supstancom`ja sam gledao fargo kao sasma mali (nesto oko 18te) i cela ta atmosfera politikantskog (ne znam kako drugacije da definisem to sto gabrielov lik nosi u ovom filmu) noara na sterodima je bila preterana. a gledao sam ga ponovo pre koji mesec ponovo i malo se razocarao, nekako sve ispadne naivno. naravno ne govorim o karikiranju situacije, vec o postavljanju same price Edited August 8, 2008 by Hustler
Recommended Posts