Ulis Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Opet ovo? Zar nije bilo pitanje pre neki dan?Opet. Morao sam da iskoristim fotografije :) Nastavi
korindjar Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 e moze jedan molba.meni su orangutani na poslu blokirali imageshack, tinypic, seximages, photobucket i slicne hosting sajtove.da li mozete da kacite slike na ovaj nas server. mislim da je cak i jednostavnija procedura....ja to cisto da i vama bude lakse
3opge Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Moze, al onda je problem to sto ce attachmenti periodicno da se brisu. Zalutali pregledac topika tako nece videti shoutove filma kojeg je 3orge pogodio, pa ga sad cekamo da postavi novi.pici dalje, nemam sad nista
MaRkOMaN Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 3orge izd'oal zato ti nastavljas da promovises zene-zmajeve: nuit, drugi od tri; samo ti jos fali, a taj ples je zreo za najerotskije scene topik..
MaRkOMaN Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ajd dok sam tu, da ne kocimo-omiljeni film jednog sada aktuelnog domaceg politicara :)
Ulis Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ajd dok sam tu, da ne kocimo-omiljeni film jednog sada aktuelnog domaceg politicara :)Ljubav popodne?
korindjar Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 sve mi jako lici na crveni krug, pa da pogadjam - melvilov samuraj?
Recommended Posts