June 25, 200816 yr imali smo ovih dana dosat tribina, skupova i novinskih clanaka posvecenih naslovu filma
June 25, 200816 yr varljivo leto. svaka cast zelaya! covek se pojavljuje u filmu na oko 5 sekundi Edited June 25, 200816 yr by Hustler
June 25, 200816 yr Mnogo mi je bilo smešno koliko je mala uloga Milenka Pavlova, zato sam i zapamtio. Samo da nađem nešto, evo me uskoro.
June 25, 200816 yr pa zato sam i snimio samo taj detalj iz filma pre jedno par meseci :D stavio sam ovu sliku jer mi je bila jedina na kompu, zato je sledeci hint bio textualan
June 25, 200816 yr U stvari dok ne nađem film, jedno pitanje onako, čisto usput: Milenko Pavlov je decenijama zasmejavao gledaoce u pozorištu, filmu, na televiziji, čak i na radiju. Ipak, ostaće zapamćen i po nastupu na još jednom "mediju". O čemu se radi?
June 26, 200816 yr Pogodak. Nastavi.A što se tiče Milenka Pavlova, reč je o telefonskim vicevima. Okreneš broj 9 i nešto, zaboravio sam, i tamo Milenko Pavlov priča viceve. Ukinuli su ga negde 2000. godine.
June 28, 200816 yr Radnja filma je dosta jednostavna. Ova dvojica pokusavaju da stignu na jedan voz, a tu su neki koji im to kao ne daju i pucaju na njih povremeno