MaRkOMaN Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 tako bi na kraju- jedini koji sam hteo da odgledam na festu a nisam. produzih dalje, i uleti mi na prvom sledecem festivalu-bliffu, ubosni, uz odusevljenje podeseno na maksimum, jer je usledio odmah posle poveceg sranja koje [kolko tolko i-] videhnovi-
MaRkOMaN Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ocekivao sam te, kao fana claymationa-odmetnuti se od animacije i bacili u live-action filmmaking tako, poput njega je-genijalnoizvoli
palfoot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nishta bez gmizajucjih dronjaka sirovine i oblizujucje pohotno-pohovanih jezichaka u nastavku tkdj neshto romantichno
uliks Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 palfoot, dobro jutro! :) Budi ljubazan, napiši naziv filma koji ne prepoznajemo, pa da živi igra, a i mi ali u znanju.
palfoot Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 odgovor je bioa trebao sam da hintujem barem jodorowskog,posle svankmajera na menijua i pre i posle bitef-ahvala na podsecjanju & other hypochondriac's casualties of blue screen of death...hodacju ka' ludi konj - fernando 'raspetisto' arabalizEVOLte :)
uliks Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :) Znači,-J'irai comme un cheval fou,Fernando Arrabalhttp://youtube.com/watch?v=vfP-peF7RjEDa uživamo u ovome / dok nekako ne nabavimo -ludog konja :D /do sledećih kadrova- danas, sutra.izLOVEte / evol not good 4US /
uliks Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Izgleda da sam preterala.Ludwig (Visconti)nastavite :)
Recommended Posts