korindjar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) Kontam da ne bi bilo lose da svako ko je zadao film posle pogotka malo prokomentarise film (moz i u 1 recenici). Kao malo preporuke, popricamo i tako to... Sta kazete na pravilo? Mislim ja obicno proguglam sve sto ostavite, pa mi je palo na pamet Edited June 3, 2008 by Hustler
lostfanforever Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jebiga mene mrzi. mada je ideja dobra, ali me i dalje mrzi. zato ni ne doprinosim poslednjem filmu koji ste gledali....
korindjar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nisam gledao, al da nije nesto sa fast foodom? Supersize Me ili Fast Food Nation?
Zabalujev Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) jeste, najjača scena kada izdevetaju šminkere uz Iron Man Edited June 3, 2008 by Zabalujev
moe81 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hajde da uvedemo neka pravila, npr. ako niko ne pogodi trazeni film u odredjenom intervalu, da se pitanje promeni.Slazete se?
Dionysos Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :PTek je jedan dan prosao, c c cAjd evo hint za pocetak, kola sa prve slike su upotrebljena u jednom poznatom proslogodisnjem filmu, kao tribute ovom filmu
Recommended Posts