uliks Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 (edited) palfoot reče da mno0ogo volE lik(i delo,nadala sam se) Yekaterine Golubeve.ostali ljudi ćutU i pušU,pa sam pomislila da agoniju pogađanja skratim pomoću fotke Catherine Deneuve(i Guillaume Depardieu-a).Muk.Pola X ae Edited March 14, 2008 by uliks
palfoot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 (edited) arr, kako li sam samo ovo propustiJio no evo, da uzvratim, forumska drugarce :)*aka ulysses gaze3.14.skako da ne volem delo, posebnost 1 predivnucje koautorsku screenwritershtinu(ujed-no i sledecje pitanje) Edited March 14, 2008 by palfoot
uliks Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 arr, kako li sam samo ovo propustiJio no evo, da uzvratim, forumska drugarce :)*aka ulysses gaze...p i c s...3.14.skako da ne volem delo, posebnost 1 predivnucje koautorsku screenwritershtinu(ujed-no i sledecje pitanje)pi(s)palfoot :) lepo je videti da ima živ(ahn)ih.just se javljam,vidim da je Eka o5,a tu sam tanana :D loop NoI: J'ai pas sommeil (palms ću za vikend da pogledam...)
palfoot Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 (edited) arr, konaccno de-komatozirano/kontaminirani ja, josh malo iznimnih close-upova jedne muze autora ovog zanemelog filmeta (da, nema ni jednog linea, now how fucking great is that) *relationship je trajao, a i josh traje, migrirajucje proevropejsko a neke ccudne poetske stvarnosti povezuju leoa carax od pole x, yekaterinu i ovog chovu tkdj, izolacija i izolatrija na prvom mestu)> a dodatno linkek je i onaj crnac koji se tu i tamo pojavljuje u kler denijevskim "bloodily romantic" filmizovanostima> najmilniji tv arte, jerbo nema na dividiju>multi-kulti opskursstina>i onda jedan prasak na kraju, bass onako dumont-ovski, neoccekivato, bez trollegog sinister dzukelche >3,14 eses 29 palms kapiram da si pogledala, meni nije izlazio iz glave jedno mesec dana, pozitivno istraumatizovano bih sa pomakom na raznorazne psiho-refleksije tuj<so-called novo contemplative cinema chujem po-rodila se neka kovanica za ove cjutljive i cjudljive artistete> Edited March 22, 2008 by palfoot
uliks Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 arr, konaccno de-komatozirano/kontaminirani ja, josh malo iznimnih close-upova jedne muze autora ovog zanemelog filmeta (da, nema ni jednog linea, now how fucking great is that) *relationship je trajao, a i josh traje, migrirajucje proevropejsko a neke ccudne poetske stvarnosti povezuju leoa carax od pole x, yekaterinu i ovog chovu tkdj, izolacija i izolatrija na prvom mestu)> a dodatno linkek je i onaj crnac koji se tu i tamo pojavljuje u kler denijevskim "bloodily romantic" filmizovanostima> najmilniji tv arte, jerbo nema na dividiju>...multi-kulti opskursstina>...i onda jedan prasak na kraju, bass onako dumont-ovski, neoccekivato, bez trollegog sinister dzukelche >...3,14 eses 29 palms kapiram da si pogledala, meni nije izlazio iz glave jedno mesec dana, pozitivno istraumatizovano bih sa pomakom na raznorazne psiho-refleksije tuj<so-called novo contemplative cinema chujem po-rodila se neka kovanica za ove cjutljive i cjudljive artistete>Dešifrovala sam napisano aLLy...mrka kapa.Neam pojam!Čak sam pitala onog koji bi trebalo da zna,a ne zna.I Carax-a i g-đu Kler sam "prelistala"-mogu samo da nagađam,a to neću.Dakle...pričaj,hoću da znam :) Xej,dobar dan!
palfoot Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 (edited) shinobi, bio si neverovatno blizu, postavljash sledecji hintovi: najvecji od svih sam izostavio, a to je yekina domovina i odgovor je bio tamo. naime, gosn sharunas bartas i mrs. enigmatic su tokom 90-tih snimili par fascinatnih filmova chija je sudba najvishe (o)visila o festivalski rigorozni circuit, na nesrecju istochnoevropejskih filmofila, na nesrecju svih koji se ovih godina nisu potrudili da ove un certain regard vizije dopreme na uboge begej festivale, jerbo su i bela tarr i bartas presisali sve iz bivshi komunistichki blok regijona, a credits za toj umetnicharenje sa ove strane bare nema. <_< radilo se o few of us iz 1996. u kojoj yeka stizze helikopterom negde na granicu mongolije sa siberijom i misteriozno se utapa u pejzazzima (29 palms, hic) seoceta u kom jej ugnezhdjeno nomadsko pleme tofolara. leos carax, koj je bartasov najvecji frankofoni pobratim, se slichno proveo u "kucji" gde je yeka bila ko-scenarista, u naletu umetnichke samoizolacije. onda su i yeka i b relocirali do francuske, ona postala zashtitni znak kler deni i njenih redukcionistichkih onanoka, kasnije ih leo pozvao da oboje glume u poli x, ona se zaljubila u zzijoma depardjua i takocj to. :)elem, dinosaursko odumiranje ;> Edited March 30, 2008 by palfoot
shinobi Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 nisam ni gledo koridor već je bio wild guess.. zapravo sam jedino polu x gledao od pomenutih filmova na ovoj strani : /nego, nije mi disk pri ruci pa se moram oslanjati na web screenshote. evo jedan divan film:
shinobi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 onomad na b92 niko da pogodi DUST DEVIL.. ovo izgleda čeka ista sudbina.. :(ajde ajde, film ima veze s Fields of the Nephilim, na soundtracku je, izmedju ostalih Ministry, a glume i Lemmy iz Motorheada kao i Iggy Pop... Pravi dragulj od filma.
palfoot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 hardware.kad smo vecj kod iggyja, gledao ovo pre-sukijaki chudo?http://www.imdb.com/title/tt0112407/
shinobi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 hardware atolladero nisam gledo, znam za to ali kad sam tražio nigde ne nadjoh.. ako se promenila situacija, otvoren sam za PM :)čovek u imdb rivjuu pominje accion mutante, ako je upola toliko zabavno - puna kapa.
palfoot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 evo neshto malo svarljivije..."but we've got to eat"
palfoot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 (edited) siguran sam da je bunjuel bar jednom isanjao ovaj grand guignolzorge jednom spomenu da se radi o jednom od najskaradnijih filmova ikada snimljenih. i wouldn't go that far...iako je subverzija vrsna/mrsna... Edited April 1, 2008 by palfoot
Recommended Posts