Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)

palfoot reče da mno0ogo volE lik(i delo,nadala sam se) Yekaterine Golubeve.ostali ljudi ćutU i pušU,pa sam pomislila da agoniju pogađanja skratim pomoću fotke Catherine Deneuve(i Guillaume Depardieu-a).Muk.Pola X ae

Edited by uliks
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

arr, kako li sam samo ovo propustiJio :blink: no evo, da uzvratim, forumska drugarce :)*aka ulysses gazeim4cg1.jpgim3lf3.jpg3.14.skako da ne volem delo, posebnost 1 predivnucje koautorsku screenwritershtinu(ujed-no i sledecje pitanje)

Edited by palfoot
Posted
arr, kako li sam samo ovo propustiJio :blink: no evo, da uzvratim, forumska drugarce :)*aka ulysses gaze...p i c s...3.14.skako da ne volem delo, posebnost 1 predivnucje koautorsku screenwritershtinu(ujed-no i sledecje pitanje)
pi(s)palfoot :) lepo je videti da ima živ(ahn)ih.just se javljam,vidim da je Eka o5,a tu sam tanana :D loop NoI: J'ai pas sommeil (palms ću za vikend da pogledam...)
Posted (edited)

arr, konaccno de-komatozirano/kontaminirani ja, josh malo iznimnih close-upova jedne muze autora ovog zanemelog filmeta (da, nema ni jednog linea, now how fucking great is that) *relationship je trajao, a i josh traje, migrirajucje proevropejsko a neke ccudne poetske stvarnosti povezuju leoa carax od pole x, yekaterinu i ovog chovu tkdj, izolacija i izolatrija na prvom mestu)> a dodatno linkek je i onaj crnac koji se tu i tamo pojavljuje u kler denijevskim "bloodily romantic" filmizovanostima> najmilniji tv arte, jerbo nema na dividiju>bscap0000sn1.jpgmulti-kulti opskursstina>bscap0002hu6.jpgi onda jedan prasak na kraju, bass onako dumont-ovski, neoccekivato, bez trollegog sinister dzukelche :unsure: >bscap0001rp0.jpg3,14 eses 29 palms kapiram da si pogledala, meni nije izlazio iz glave jedno mesec dana, pozitivno istraumatizovano bih sa pomakom na raznorazne psiho-refleksije tuj<so-called novo contemplative cinema chujem po-rodila se neka kovanica za ove cjutljive i cjudljive artistete>

Edited by palfoot
Posted
arr, konaccno de-komatozirano/kontaminirani ja, josh malo iznimnih close-upova jedne muze autora ovog zanemelog filmeta (da, nema ni jednog linea, now how fucking great is that) *relationship je trajao, a i josh traje, migrirajucje proevropejsko a neke ccudne poetske stvarnosti povezuju leoa carax od pole x, yekaterinu i ovog chovu tkdj, izolacija i izolatrija na prvom mestu)> a dodatno linkek je i onaj crnac koji se tu i tamo pojavljuje u kler denijevskim "bloodily romantic" filmizovanostima> najmilniji tv arte, jerbo nema na dividiju>...multi-kulti opskursstina>...i onda jedan prasak na kraju, bass onako dumont-ovski, neoccekivato, bez trollegog sinister dzukelche :unsure: >...3,14 eses 29 palms kapiram da si pogledala, meni nije izlazio iz glave jedno mesec dana, pozitivno istraumatizovano bih sa pomakom na raznorazne psiho-refleksije tuj<so-called novo contemplative cinema chujem po-rodila se neka kovanica za ove cjutljive i cjudljive artistete>
Dešifrovala sam napisano :lol: aLLy...mrka kapa.Neam pojam!Čak sam pitala onog koji bi trebalo da zna,a ne zna.I Carax-a i g-đu Kler sam "prelistala"-mogu samo da nagađam,a to neću.Dakle...pričaj,hoću da znam :) Xej,dobar dan!
Posted (edited)

shinobi, bio si neverovatno blizu, postavljash sledecji hintovi: najvecji od svih sam izostavio, a to je yekina domovina i odgovor je bio tamo. naime, gosn sharunas bartas i mrs. enigmatic su tokom 90-tih snimili par fascinatnih filmova chija je sudba najvishe (o)visila o festivalski rigorozni circuit, na nesrecju istochnoevropejskih filmofila, na nesrecju svih koji se ovih godina nisu potrudili da ove un certain regard vizije dopreme na uboge begej festivale, jerbo su i bela tarr i bartas presisali sve iz bivshi komunistichki blok regijona, a credits za toj umetnicharenje sa ove strane bare nema. <_< radilo se o few of us iz 1996. u kojoj yeka stizze helikopterom negde na granicu mongolije sa siberijom i misteriozno se utapa u pejzazzima (29 palms, hic) seoceta u kom jej ugnezhdjeno nomadsko pleme tofolara. leos carax, koj je bartasov najvecji frankofoni pobratim, se slichno proveo u "kucji" gde je yeka bila ko-scenarista, u naletu umetnichke samoizolacije. onda su i yeka i b relocirali do francuske, ona postala zashtitni znak kler deni i njenih redukcionistichkih onanoka, kasnije ih leo pozvao da oboje glume u poli x, ona se zaljubila u zzijoma depardjua i takocj to. :)elem, dinosaursko odumiranje ;>

Edited by palfoot
Posted

nisam ni gledo koridor već je bio wild guess.. zapravo sam jedino polu x gledao od pomenutih filmova na ovoj strani : /nego, nije mi disk pri ruci pa se moram oslanjati na web screenshote. evo jedan divan film:11ms4.jpg22qb6.jpg33pg8.jpg44sj2.jpg

Posted

onomad na b92 niko da pogodi DUST DEVIL.. ovo izgleda čeka ista sudbina.. :(ajde ajde, film ima veze s Fields of the Nephilim, na soundtracku je, izmedju ostalih Ministry, a glume i Lemmy iz Motorheada kao i Iggy Pop... Pravi dragulj od filma.

Posted

hardware :thumbsup: atolladero nisam gledo, znam za to ali kad sam tražio nigde ne nadjoh.. ako se promenila situacija, otvoren sam za PM :)čovek u imdb rivjuu pominje accion mutante, ako je upola toliko zabavno - puna kapa.

Posted

evo neshto malo svarljivije...bscap0004ca6.jpgbscap0003em6.jpg"but we've got to eat"

Posted (edited)

siguran sam da je bunjuel bar jednom isanjao ovaj grand guignolbscap0005ak3.jpgzorge jednom spomenu da se radi o jednom od najskaradnijih filmova ikada snimljenih. bscap0006sz3.jpgi wouldn't go that far...iako je subverzija vrsna/mrsna...

Edited by palfoot
Posted

La grande abbuffata - Marco Ferreri

Posted

oui. zdravpo na forum, postavljash sledecji :)