uliks Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Obećala sam i guglam,jer nisam gledala.Kaže:Child`s Play,sa sve riđim lutkom Chucky-jem.Jel` kako gugl kažeeee,ili jock?dobro jutro z!
kobni zelaya Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 'Bro jutro u! Odgovor nije tačan! Moguće je da su autori Childs Playa bili inspirisani scenom iz ovog filma koji je snimljen mnogo ranije.Sada guglaj.Obrati pažnju na boju.
MaRkOMaN Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 zapisano za skidanjekad već bilježiš, de zapiši ^, zapišanom za ljubav;kad već javna preporuka nije dala rezultata, idemo redom, forumaš po forumaš..^ - ja sam neozbiljan čoek i to je neozbiljan muvi, pre svega tu da-zabavi
palfoot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 (edited) troll: ljub ljub divna je ; jedino ona i yekaterina golubeva (i mozzda tilda swinton, kad je josh bila jedna od jarmanovih monahinja) mogu da zasene samo sa par upucjeno-posvecjenih pogleda drhtavih muza> wubwub Edited March 11, 2008 by palfoot
korindjar Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 (edited) A, pa cinema paradiso kad već bilježiš, de zapiši ^, zapišanom za ljubav;kad već javna preporuka nije dala rezultata, idemo redom, forumaš po forumaš..^ - ja sam neozbiljan čoek i to je neozbiljan muvi, pre svega tu da-zabavi hehe, zapishano i ovo Edited March 11, 2008 by Hustler
korindjar Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ajd posto sam dosta diguran, evo i novi zadatak
MaRkOMaN Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ozezi po pogodi, sliku- moz bit raselov devils, a ono sto je sigurno je da si okacio maneovu olimpiju, radjanje venere iz mora boticelija i nes' od rusoa
uliks Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Mi nismo anđeli!99.99% sigurna ,pa te neću čekati da potvrdiš.nema ljutiš...next:
korindjar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ovo je text koji ide sa prvim setom slika :D Sta mogu kada nisam spreman. Znate li koliko ima predivnih zena na ovoj planeti. Boze jos samo nekoliko hiljada njih i smiricu se, majke mi. Sada nisam spreman, veruj mi. Jos uvek imam taj osecaj da sve one samo mene cekaju. Smrcku svojim malim nosicima boje cokolade, rascesljavaju svoje duge, plave pletenice.... i sve one kao da zele da kazu........ gladna sam piski mi se. Ajde sada ti malo da nosis Suzanu
uliks Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Neko skoro ovde rece da mu je ova lepa crnka iz prethodnog kadra jako draga :) Nema ga...A ovako,moze? prethodni svoj post ne vidim ako ne vidi jos neko,ponavljam ovu>
Recommended Posts