Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

Postavio bih, znas da ne izbegavam, al srecom nisam kuci jos par dana. Trenutno sam u Londonu, a Konformistu sam gledao u BFI (british film institute) bioskopu i to im je trenutno film meseca, sto znaci da ga pustaju vise puta dnevno. Sjajan bioskop i atmosfera. Za sada najbolje bioskopsko iskustvo i mislim da sam tek sada pogledao film u pristojnom bioskopu, sto cu valjda ponoviti i sutra sa Lady Eve :)Ponovicu da je Konformista jedan od najboljih filmova koje sam gledao, stvarno mi je zao da nisam ranije naleteo na njega, ali i pitanje da li bih onda mogao da pohvatam sta se tu sve desava.
Onda pozdrav! Uživaj.
Sto su boje tako isprane?
Ovo jeste neki divx snimak. Tu mi je negde i dvd kopija, samo se ne sećam da je neka drastična razlika.Neka nastavi neko.

double indemnity?

Postavljas sledeci zadatak :thumbsup:
uh, filmcina! daj malo fore da iskopam neku zavlakusu i prizovem mr. smitha :)

ajd da bas ne bude zavlacenje:bscap0000tg2.jpgbscap0001gm0.jpgbscap0002xf0.jpg

Twin Town? :rolleyes:

Edited by uliks

jee, nikako to da odgledam, a skinuo sam ga odavno + sam cuo samo reci hvale /jedini razlog je to sto neam titl, a u filmu ima dosta slenga - idealna prilika da priupitam imal neko sub?
naravno.

OK, zapisano za skidanje. Blagodarim.

next:2958096780103159165S425x425Q85.jpg

Pillow Book?

Pillow Book?
kookoohk8.gif The Pillow Bookae laie60ahy5.gif

ae65260604yu0.jpg27750265mk5.jpg

kobni z,ja ne znam,nisam gledala.liči mi na Swoosie Kurtz.daj još neki kadar,pa bar da guglam :)

Nije.47081193mf7.jpg14383084lh4.jpg

82936801gz3.jpg