kobni zelaya Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tako je. Mozes da postavis sledece pitanje. :)
Joshua Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Happy Endings? Koristim priliku da izrazim zadovoljstvo zbog uskrsnuća topika, te ZekaPekine, Markomanove i zelayine obnovljene aktivnosti na njemu. :D
korindjar Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ima i ona dobra kada prvi put vidimo verenicu. Osvetljenje, njena haljina....
Ulis Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To bi mogao ti da postaviš :)Od mene još ovih par scena:Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.
korindjar Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To bi mogao ti da postaviš :) Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.Postavio bih, znas da ne izbegavam, al srecom nisam kuci jos par dana. Trenutno sam u Londonu, a Konformistu sam gledao u BFI (british film institute) bioskopu i to im je trenutno film meseca, sto znaci da ga pustaju vise puta dnevno. Sjajan bioskop i atmosfera. Za sada najbolje bioskopsko iskustvo i mislim da sam tek sada pogledao film u pristojnom bioskopu, sto cu valjda ponoviti i sutra sa Lady Eve :)Ponovicu da je Konformista jedan od najboljih filmova koje sam gledao, stvarno mi je zao da nisam ranije naleteo na njega, ali i pitanje da li bih onda mogao da pohvatam sta se tu sve desava.
Recommended Posts