March 3, 200817 yr Happy Endings? Koristim priliku da izrazim zadovoljstvo zbog uskrsnuća topika, te ZekaPekine, Markomanove i zelayine obnovljene aktivnosti na njemu. :D
March 4, 200817 yr To bi mogao ti da postaviš :)Od mene još ovih par scena:Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.
March 4, 200817 yr To bi mogao ti da postaviš :) Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.Postavio bih, znas da ne izbegavam, al srecom nisam kuci jos par dana. Trenutno sam u Londonu, a Konformistu sam gledao u BFI (british film institute) bioskopu i to im je trenutno film meseca, sto znaci da ga pustaju vise puta dnevno. Sjajan bioskop i atmosfera. Za sada najbolje bioskopsko iskustvo i mislim da sam tek sada pogledao film u pristojnom bioskopu, sto cu valjda ponoviti i sutra sa Lady Eve :)Ponovicu da je Konformista jedan od najboljih filmova koje sam gledao, stvarno mi je zao da nisam ranije naleteo na njega, ali i pitanje da li bih onda mogao da pohvatam sta se tu sve desava.