Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Tako je. Mozes da postavis sledece pitanje. :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

И ово сад већ може да се изгугла. :rolleyes:1196893019.jpg

Posted

Happy Endings? Koristim priliku da izrazim zadovoljstvo zbog uskrsnuća topika, te ZekaPekine, Markomanove i zelayine obnovljene aktivnosti na njemu. :D

Posted

Погодак! :)Дај даље! :D

Posted

Trenutno na kompu imam samo laganinije...LM:bscap0005-3.jpgbscap0001-4.jpgbscap0002-5.jpg

Posted

Ima i ona dobra kada prvi put vidimo verenicu. Osvetljenje, njena haljina....

Posted

To bi mogao ti da postaviš :)Od mene još ovih par scena:Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.

Posted
To bi mogao ti da postaviš :) Rekoh negde ranije pogledaj Strategiju pauka. Taj rani Bertoluči je zaista izvanredan. Sve do Lune, recimo.
Postavio bih, znas da ne izbegavam, al srecom nisam kuci jos par dana. Trenutno sam u Londonu, a Konformistu sam gledao u BFI (british film institute) bioskopu i to im je trenutno film meseca, sto znaci da ga pustaju vise puta dnevno. Sjajan bioskop i atmosfera. Za sada najbolje bioskopsko iskustvo i mislim da sam tek sada pogledao film u pristojnom bioskopu, sto cu valjda ponoviti i sutra sa Lady Eve :)Ponovicu da je Konformista jedan od najboljih filmova koje sam gledao, stvarno mi je zao da nisam ranije naleteo na njega, ali i pitanje da li bih onda mogao da pohvatam sta se tu sve desava.