korindjar Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Konopac. Smracilo se, a Stuart shvata sta su njegovi ucenici uradili
MaRkOMaN Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 istina, kao i to da mi nedostaje pogadjanje & postavljanje pitanja od strane izvesnog broja ljudi medju kojima si i ti. /no dobro, dovoljno sam fleksibilan da se.. snadjem izvoli.
korindjar Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 (edited) To radi u oba smeraNovi zadatak je dosta jednostavan. Edited February 24, 2008 by Hustler
korindjar Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Posto mi je umro bogati ujak i moram na put po nasledstvo u Rio, nece me biti nekoliko dana pa prepustam da pita ko hoce :DFilm je.... Gi? la testa / A Fistful of Dynamite / ?Ag?chate, maldito! / Aguenta-te, Canalha / C'era una volta la rivoluzione / Duck, You Sucker / Ducka, skitst?vel! / Duk dig, fjols / Garsc dynamitu / Handfull dynamit / Huka dej, skitst?vel / Il ?tait une fois la r?volution / Il ?tait une fois... la r?volution / Kato ta kefalia / Maahan, senkin h?lm?! / Once Upon a Time... the Revolution / Quando Explode a Vingan?a / Sagni se naivcina (Serbia) / Todesmelodie / Yabandan gelen adam / Za saku dinamita Serbianikada nisam video duzi spisak naziva na imdbu Edited February 25, 2008 by Hustler
MaRkOMaN Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 evo ja cu, uopet; ako vec stoji, nek stoji- zadatak:
MaRkOMaN Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 postavio sam ga svojevremeno tamo i izgleda da ga niko nije odgledo u medjuvremenu.. steta, zabavan film.evo dzoker-pitanja:
MaRkOMaN Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 u stvari, nije vise ni dzoker, skroz je zamenio nesvesno -
kobni zelaya Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 (edited) Lorencovo ulje?edit - ustvari - Rt straha. Edited February 29, 2008 by kobni zelaya
MaRkOMaN Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ispravka ti je, na mestu.zadaj.. racionalisto :P
Recommended Posts