Zeka Peka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Већ би могло да се погађа по теми. :D Филм је комерцијала, глуп али забаван, Буги га је сигурно гледао. :D Имам још једну слику, с главним глумцем, коју ћу окачити вечерас, ако баш нико не (покуша да) погоди дотле. <_<
lostfanforever Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jbg, boogie izgleda nije tuso, I had to google it up baby Zeko, vici ako se to racuna...
Zeka Peka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Наравно да се рачуна. Шта мислиш што сам ставила манекена међу скриншотове? Ево још неких које сам изгуглала, да се не баце.
Zeka Peka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ниси, ниси. :) Ај' дај нешто препознатљивије. :D
Zeka Peka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Little Children. Остадоше ми ови папци у сећању.
Zeka Peka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Цео филм је скроз уврнут. ....Ту сам још 5 минута и идем да спавам. Пожурите! :D Ко је сигуран у погодак, нека слободно настави. :)
Zeka Peka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Тај! :)Како сад да издржим да не видим шта је следеће. :D
Joshua Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) evo ga. jedan od mojih omiljenih klinackih filmova... :D Edited December 6, 2007 by Joshua
Recommended Posts