Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

...daj stavi neku sliku sa glavnim glumcima ili ako imaju neke stepenice ili tako nesto, na osnovu ove poslednje slike nema sanse da se pogodi ... ne pada mi na pamet sta bi ovo moglo da bude ...

Posted

Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.

Posted
Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.
... mozda, mada mi je prosli put bila vrlo simpaticna u 'ljubavnom pismu' ... mozda svetlana bojkovic, ona ima jaci izraz sa podignutom obrvom ... ...nego, kad smo vec kod 'zicera' ....mrsmiths0001.jpg...mrsmiths0002.jpg...
Posted (edited)

oanj sa tom henksom? i fedexom :))

Edited by andjelija
Posted
oanj sa tom henksom? i fedexom :))
...da
Posted
Cast Awy
...da ... nadam se da nece biti problem da andjelija nastavi, znam koliko zeljno ceka da isproba nase mogucnosti ;)
Posted

neka nastavi ovaj sto je pogodio...a vrlo bih rado postavila nego verovao ili ne za zadnja 3 meseca mozda sam 3 filma ukupno odgledala. uopste ne palim tv. ali sada cu da napravim spisak da imam u rukavu sledeci put ako slucajno :) pogodim.

Posted

Na poslu sam,nemam vremena i materjala.Tako Andjo,samo napred B)

Posted (edited)

trebalo bi da bude lako

Edited by andjelija
Posted

nastavite dalje, mr. smith izvolitefilm se zove phat girlz :)