Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

bscap000yo9.jpgbscap001wa9.jpgbscap003nh1.jpg

Kolja?

Tačno. Nastavi.

Jedan lakdasdasdadaa.jpgdasdadsds.jpg

• Author

...daj stavi neku sliku sa glavnim glumcima ili ako imaju neke stepenice ili tako nesto, na osnovu ove poslednje slike nema sanse da se pogodi ... ne pada mi na pamet sta bi ovo moglo da bude ...

Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.

• Author
Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.
... mozda, mada mi je prosli put bila vrlo simpaticna u 'ljubavnom pismu' ... mozda svetlana bojkovic, ona ima jaci izraz sa podignutom obrvom ... ...nego, kad smo vec kod 'zicera' ....mrsmiths0001.jpg...mrsmiths0002.jpg...

oanj sa tom henksom? i fedexom :))

Edited by andjelija

Cast Awy

• Author
oanj sa tom henksom? i fedexom :))
...da
  • Author
Cast Awy
...da ... nadam se da nece biti problem da andjelija nastavi, znam koliko zeljno ceka da isproba nase mogucnosti ;)

neka nastavi ovaj sto je pogodio...a vrlo bih rado postavila nego verovao ili ne za zadnja 3 meseca mozda sam 3 filma ukupno odgledala. uopste ne palim tv. ali sada cu da napravim spisak da imam u rukavu sledeci put ako slucajno :) pogodim.

Na poslu sam,nemam vremena i materjala.Tako Andjo,samo napred B)

trebalo bi da bude lako

Edited by andjelija

nastavite dalje, mr. smith izvolitefilm se zove phat girlz :)