Mr.Smith Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 ...daj stavi neku sliku sa glavnim glumcima ili ako imaju neke stepenice ili tako nesto, na osnovu ove poslednje slike nema sanse da se pogodi ... ne pada mi na pamet sta bi ovo moglo da bude ...
korindjar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.
Mr.Smith Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Da, Sunset blv. i Gloria Swanson. Postavih jer mi lezi na hardu, a citac na kompu crko, pa nema sanse jos koji dan da se bira nesto iz kolekcije.Anyhow, pricao sam sa jednim 'pozorisnim radnikom' i rece mi da ce sacekati koju godinu da Tanja Boskovic omatori (rekose i da prolupa) jos malo, pa cemo imati svrsenu Normu Dezmond za Bulevar sumraka u nekom od BG pozorista.... mozda, mada mi je prosli put bila vrlo simpaticna u 'ljubavnom pismu' ... mozda svetlana bojkovic, ona ima jaci izraz sa podignutom obrvom ... ...nego, kad smo vec kod 'zicera' ..........
andjelija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 (edited) oanj sa tom henksom? i fedexom :)) Edited October 11, 2007 by andjelija
Mr.Smith Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 oanj sa tom henksom? i fedexom :))...da
Mr.Smith Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Cast Awy...da ... nadam se da nece biti problem da andjelija nastavi, znam koliko zeljno ceka da isproba nase mogucnosti ;)
andjelija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 neka nastavi ovaj sto je pogodio...a vrlo bih rado postavila nego verovao ili ne za zadnja 3 meseca mozda sam 3 filma ukupno odgledala. uopste ne palim tv. ali sada cu da napravim spisak da imam u rukavu sledeci put ako slucajno :) pogodim.
Yonkers United Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Na poslu sam,nemam vremena i materjala.Tako Andjo,samo napred B)
andjelija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 (edited) trebalo bi da bude lako Edited October 11, 2007 by andjelija
andjelija Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nastavite dalje, mr. smith izvolitefilm se zove phat girlz :)
Recommended Posts