djenka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) Half Nelson?Po klinki sa prve slike bi rekao "Half Nelson ". Nisam gledao film, samo neke inserte.edit: klinka, a ne klinja Edited November 10, 2007 by djenka
Zmitjkoe Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) Back to me, myself and I. :) Ček' da nadjem nesto podlo. Edited November 10, 2007 by Zmitjkoe
Zmitjkoe Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jos ja biram kadrove gde se slabo vide Marisa i Vincent. Bravo.
Zmitjkoe Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Evo nešto za Zmitjka.Pa ne igramo se samo ti i ja ovde, tu je i Malteze. Ima li cetvrtog?
djenka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Pa ne igramo se samo ti i ja ovde, tu je i Malteze. Ima li cetvrtog?Tebe sam prozvao jer si na f92 komentarisao američki rimejk ovog filma. I dopao ti se. Evo još jedan hint + 4.-ta slika iz prethodnog posta.Takodje je i film o odrastanju... Da sam stavio neki koji predstavlja kosmičku tugu prozvao bi najverovatnije Bugija.
Zmitjkoe Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) Wow, kakva memorija pamcenja. :) Zaista nisam mogao da pretpostavim da je to original L'Ultimo bacio. Sve u svemu, nisam pogodio (istina nisam ni pogadjao, mada se na poslednjoj slici vidi da scena nije snimana u Americi, stavise ocigledno je da je u pitanju Italija), pa je opet na tebe red. Edited November 11, 2007 by Zmitjkoe
djenka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mani me toga. U prethodnom postu se nalazi naziv filma i time su se stekli svi uslovi da ti nastaviš.I onako idem da gledam neki fudbal, pa prvi ko naiđe nek postavlja.
Recommended Posts