Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
... ti znas da ja to ne zameram ;) ... ako ista, onda bar moras da znas kako se ko zove (i to iz B ili nizih liga) ... go, zejk!
Препознала плавушу из Трумана и Роњина, име јој не знам, признати морам. :D А онај афро вонаби са друге слике може да се уклопи у Џејсона Бигса, па реко да пробам. :)wapma1.jpg
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Clerks 2?

Edited by Maltese
Posted (edited)

Jedva sam ga odgledao, nije to za mene :(utyuytuty.jpghghghgh.jpgggg.jpgfjjjjj.jpgfdsfsddfs.jpg

Edited by Maltese
Posted (edited)

Jesssss, ovaj jeste. Sledeci film

Edited by Maltese
Posted (edited)

... dobro, ovo bilo bas lako ;) (znaci ne volis nemacki ekspresionizam, a? - carlsa lotona je to i dokusurilo)... e, sada nesto jako tesko...ili ne... morace samo da posluze slike sa neta, ovo mi je na VHS-upost2310.jpgpost2309.jpgpost2314-1.jpgpost2311.jpg...

Edited by Mr.Smith
Posted (edited)
... dobro, ovo bilo bas lako ;) (znaci ne volis nemacki ekspresionizam, a? - carlsa lotona je to i dokusurilo)
Eijhhh Night of the Hunter mi upada na top ten, mislio sam na Clerks 2 Edited by Maltese
Posted
Eijhhh Night of the Hunter mi upada na top ten, mislio sam na Clerks 2
...fju, taman si me za trenutak zabrinuo :lol: ...jos malo, da se ne baci ...post2308-1.jpgpost2307-1.jpg
Posted
mannov "the keep"
... naravno wink.gif ... prvi deo filma sjajan, ostalo se zaboravi ...post2313.jpgpost2315.jpg