Aleksija Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 evo, bez mnogo inspiracije u ovom danu bez boje
uliks Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 evo, bez mnogo inspiracije u ovom danu bez boje koje boje oke tvoje ponajviše vole klik na sličicu
Aće Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 što bi bilo dobro da kao kobni svi stavljaju kadrove koje sami odaberu, a ne ove koji mogu da se nađu jednim klikom.ed. i moca i ima tu ihahaj ljudova, samo su se ućutali malo.kako se to kadar nalazi jednim klikom, i kakve veze ima odakle je slika? ja kad ne znam film, ne kopam linkove i ne guglam. mislio sam da je ovo dzentlmenska igra.
uliks Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 kako se to kadar nalazi jednim klikom, i kakve veze ima odakle je slika? ja kad ne znam film, ne kopam linkove i ne guglam. mislio sam da je ovo dzentlmenska igra.nema nikakve veze, sve je to svačije i ničije. samo sam pomislila kako bi to (meni) bilo dobro. u pravu si i igra se džentlmenski. poželela sam naglas da vidim koje bi, na primer ti, kadrove izabrao kao TEBI: bitne-lepe za oko-značajne za priču-poučne-duhovite... jer imam potrebu da i ovde prepoznajem meni zanimljive ljude, da ne budu potpuni neznanci stranci, a kako da ih prepoznam kroz priče kad u priče vere nemam? nisam želela da se iko oseti prozvanim što, na primer, ne stiže da odabere nešto po svom ukusu, pa nalazi tuđe izbore.
Aće Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 dobro, razumem. nekad nemam vremena, nekad mi nisu filmovi pri ruci, nekada bih mogao da izaberem kadrove koje bi neko jako tesko prepoznao, uostalom kada na netu pronadjem skoro ceo film u skrinsotovima, ipak ono sto od toga okacim bude moj izbor :) u svakom slucaju tvoja opaska je na mestu.
uliks Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 The Lonely Voice of Man, 1978. Razgaćeni Sokurov
Recommended Posts