Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

dragon hunters.

imalo? :(

&

redefinisemo pravila igre, krenuli smo iz lucidnih sanjanja i psychic connectiona u 1 kino telepatiju :wub:

mulan valjda, i'm not keen on cartoons :D

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da, među nama je, na forumu :) ! Videćeš ako nisi, to sam zato stavila - dopada mi se.ae nešto ali nemoj da nam daš rešenje!

Posted (edited)

jos uvek cuvam vhs, iako mi rikorder zuji i brka dugmice i f-je i bespovratno guta sve sto se ubaci u njeo grotlo :) a za spojlere se institucionalno samokaznjavam zbog onih koza i ljudi koji pricaju tiho da ih ni klavirstimer ne cuje koj' su mesecima bespomocno stajali na ovoj temi :ph34r:98455950.jpg

Edited by palfoot
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Tako je. Bio je problem naći slike bez glavnog para - Vilijema Harta i Ketlin Tarner. Prvi i najbolji film Lorensa Kasdana. Nikada posle nije napravio tako, hm, savršen film, uostalom nije se ni pretrg'o, samo desetak komada je snimio, mlatio je lovu za onog Lukasa. I danas se ljudi pitaju ko je onaj tip pored Ketlin, na plaži, u poslednjoj sceni. Film noar, večiti motiv tog žanra: fatalna žena koja navodi na zločin pa za doručak pojede i počinioca. Kasdan je posle snimio nekoliko loših filmova i dva relativno dobra, ali i njima nešto fali. Sada mu je u postprodukciji film s Kevinom Klajnom i Dajanom Kiton, i zapletom koji je potpuno šašav i koji obećava manje patetike nego u ranijim filmovim, a više zabave; Sem Šepard igra epizodu. Ako i to upropasti, onda je stvarno slinac od reditelja.

Edited by kud_genijalci
Posted

^neće upropastiti ni ako poželi, nemoguće je :lol:

The story of a woman who loves her dog more than her husband. And then her husband loses the dog.
Posted

remek/delo "Neverna žena" Kloda Šabrola

Posted

Šabrol je katolik a levičar. Koja kombinacija. Moralizator. U kasnijim filmovima je "oštricu kritike" kako se to izanđalo kaže usmerio i na nemoralnu sirotinju, asocijalne psihopate i tako to, ali u ovoj fazi je kritikovao samo blaziranu višu srednju klasu, koja, kao, "u trci za materijalnim vrednostima (e Buturovićko nabijem te) zaboravlja dušu, i sve u tom smislu. Ponekad je Šabrol i previše eksplicitan, natura gledaocima na nos to što želi da kaže, ali je majstor, ume da ispriča priču a ne da ga zatupi, i uvek je pošten. Pošten u smislu da ne kalkuliše. Ovo je nešto vrlo lako:::

post-2707-13188944837161.jpg

post-2707-13188945018318.jpg

Posted (edited)

"Vrata raja" Majk Cimino. Meni odlican film.

Edited by bergasa19