palfoot Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) salome's last dance :nesigurnokaragargasecanje: http://www.youtube.com/watch?v=nHfhueZvdEw Edited September 16, 2011 by palfoot
scab Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 uh, fino si ga zavukao.Evo jednog kusturice da nas malo razveseli...
uliks Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) Train of Life ima i tih nazovi razveseli momenata i to ću kada nađem staviti na ples. A sada ću naći nešto zaista razveseljavajuće, neki seks iz arhive.ed. "Samo me voli", reče ona. Edited September 16, 2011 by uliks
palfoot Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (edited) Offret, nema mnogo reditelja koji umeju da snime seksi levitacione trenutke i proniknu u blagoslovene vesticije rituale http://www.youtube.com/watch?v=aaUkauk7pKAna kraju, zgrada mi se urezala u secanje kao scampia ponekad i tough guys puste suzu... :) Edited September 17, 2011 by palfoot
palfoot Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (edited) mogu li azijski westerni da se nabroje na prste? ofisl kg screenshots!+ Edited September 17, 2011 by palfoot
BOOGIEMAN Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Tears of the Black TigerRed Eagle od istog reditelja mi je u top 5 najgorih za proslu godinu.Secam da sam se pitao da li je taj covek ikad gledao neki film pre nego sto je poceo da ih snima .. Ne mogu da se odlucim izmedju Japana, Kine i Koreje, i zato jedan mainstream trashin':
palfoot Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Tears of the Black TigerRed Eagle od istog reditelja mi je u top 5 najgorih za proslu godinu.Secam da sam se pitao da li je taj covek ikad gledao neki film pre nego sto je poceo da ih snima .. Ne mogu da se odlucim izmedju Japana, Kine i Koreje, i zato jedan mainstream trashin':sve si reko brate bugi, fali ti samo jedno H iza T, sam' izgleda da niko nece da se igra :( pogledaj citizen dog od wisita, nije dzabe radio reklame ceo zivot pa mu ti prvi filmovi izgledaju tako pastelno i plasticno i kvirki i pulenizacijski , a nije los ni onaj horor, ne znam sta se desilo pa je tol'ko prolupao. Sherilyyyn spojler on: ovaj film savrseno opisuje moje dnevne aktivnosti :spojler off Edited September 18, 2011 by palfoot
palfoot Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) jako blizu. to su vhs zaostaci iz gummoa, za malo senilniju publiku. ajd ajd.hint: imdbovci jos vise mrze ovaj film, no to je onaj sajt gde dark knight ima rating 8.9, pa se niko ne potresa mnogo (*twitterska zajednica included )edit: jest, vidi se iz aviona da je HK film :) Edited September 18, 2011 by palfoot
ultra plasticni Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Vid`o klince na bajsu, neke matore celavce i juznjacku zastavu; al`, malo mogren;Trash Humpers (2009) Nisam pogled`o, iako sam sam sebi predlozio pre mozda par meseci kada sam naletio na linkove, medjutim odustao.Eto, vi`s kako se pojedini reditelji upetljaju sa pojedinim temama i teme postanu deo njih; cak ih i pojedini filmski laici prepoznaju po pletenju iako nisu gledali film. Circulus vitiosus. Edited September 18, 2011 by ultra plasticni
uliks Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Rocco Edited September 18, 2011 by uliks
Aće Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Teorema?A ono u teget aljini bi morala biti Anne Wiazemsky Edited September 18, 2011 by garoviks
uliks Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Teorema?A ono u teget aljini bi morala biti Anne Wiazemsky + za Balthazarovu kumicu Edited September 18, 2011 by uliks
Recommended Posts