Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

uh, fino si ga zavukao.Evo jednog kusturice da nas malo razveseli...29pxkzt.png10cuufa.jpg

Posted (edited)

Train of Life ima i tih nazovi razveseli momenata i to ću kada nađem staviti na ples. A sada ću naći nešto zaista razveseljavajuće, neki seks iz arhive.ed. "Samo me voli", reče ona.2011-09-16_2130.png2011-09-16_2132.png2011-09-16_2134.png

Edited by uliks
Posted (edited)
Offret, nema mnogo reditelja koji umeju da snime seksi levitacione trenutke i proniknu u blagoslovene vesticije rituale :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=aaUkauk7pKAna kraju, zgrada mi se urezala u secanje kao scampia

ponekad i tough guys puste suzu... :) ponekad.jpgpustimsuzu.jpginasapunicu.jpg

Edited by palfoot
Posted (edited)
vlcsnap-960521.pngvlcsnap-962262.png

mogu li azijski westerni da se nabroje na prste? ofisl kg screenshots!+Black-Tiger.jpg

Edited by palfoot
Posted

Tears of the Black TigerRed Eagle od istog reditelja mi je u top 5 najgorih za proslu godinu.Secam da sam se pitao da li je taj covek ikad gledao neki film pre nego sto je poceo da ih snima .. krsta.gifNe mogu da se odlucim izmedju Japana, Kine i Koreje, i zato jedan mainstream trashin':004236649.jpg002667456.jpg

Posted (edited)
Tears of the Black TigerRed Eagle od istog reditelja mi je u top 5 najgorih za proslu godinu.Secam da sam se pitao da li je taj covek ikad gledao neki film pre nego sto je poceo da ih snima .. krsta.gifNe mogu da se odlucim izmedju Japana, Kine i Koreje, i zato jedan mainstream trashin':004236649.jpg
sve si reko brate bugi, fali ti samo jedno H iza T, sam' izgleda da niko nece da se igra :( pogledaj citizen dog od wisita, nije dzabe radio reklame ceo zivot pa mu ti prvi filmovi izgledaju tako pastelno i plasticno i kvirki i pulenizacijski , a nije los ni onaj horor, ne znam sta se desilo pa je tol'ko prolupao. Sherilyyyn :wub: spojler on: ovaj film savrseno opisuje moje dnevne aktivnosti :spojler offvlcsnap2010091716h58m06.jpgvlcsnap2010091716h58m56.jpgvlcsnap2010091716h52m05.jpgvlcsnap2010091716h55m33.jpg Edited by palfoot
Posted (edited)

jako blizu. to su vhs zaostaci iz gummoa, za malo senilniju publiku. ajd ajd.hint: imdbovci jos vise mrze ovaj film, no to je onaj sajt gde dark knight ima rating 8.9, pa se niko ne potresa mnogo (*twitterska zajednica included :wub: )edit: :thumbup: jest, vidi se iz aviona da je HK film :)

Edited by palfoot
Posted (edited)

Vid`o klince na bajsu, neke matore celavce i juznjacku zastavu; al`, malo mogren;Trash Humpers (2009) Nisam pogled`o, iako sam sam sebi predlozio pre mozda par meseci kada sam naletio na linkove, medjutim odustao.Eto, vi`s kako se pojedini reditelji upetljaju sa pojedinim temama i teme postanu deo njih; cak ih i pojedini filmski laici prepoznaju po pletenju iako nisu gledali film. Circulus vitiosus.

post-4961-13163601699385.jpg

Edited by ultra plasticni
Posted (edited)

Teorema?A ono u teget aljini bi morala biti Anne Wiazemsky :wub:

Edited by garoviks
Posted (edited)
Teorema?A ono u teget aljini bi morala biti Anne Wiazemsky :wub:
:thumbsup: + za Balthazarovu kumicu :thumbsup: Edited by uliks