uliks Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Vrlo rado :) Edited September 2, 2011 by uliks
uliks Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Trebalo je drugačije da nastavim... Ae ovako:
Aleksija Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 e sad samo treba da nadjemo nekog ko zna ovaj :)
BOOGIEMAN Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 e sad samo treba da nadjemo nekog ko zna ovaj :) Le rayon vertajde Aleksija, postavljaj sledeciPS - spoiler otvori NAKON sto okacis fotke !!! Shotgun Stories ? :P
Aleksija Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) Le rayon vertajde Aleksija, postavljaj sledecihm, malo su se zaboravila pravila? ko pogodi...(mada je svakako tradicionalni deo igre natezanje ko ce sledeci da kaci )PS - spoiler otvori NAKON sto okacis fotke !!! Shotgun Stories ? :P previse me dobro poznajes Edited September 6, 2011 by Aleksija
BOOGIEMAN Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 hm, malo su se zaboravila pravila? ko pogodi...znam pravila ali sam mislio da se TI javljas kao dobrovoljac za cpr ovom (odavno mrtvom) topiku <_< ...evo : na osnovu slika koje sam okacio, moze da se resava i kao rebus :) ps - posto verovatno igramo 1 na 1, googlanje i ostala pomagala dozvoljena (cak i pozeljna)
uliks Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) Killing BonoAleksija, sećam se odande kad smo se igrali da si gledala, nema izvlačenja :P Edited September 6, 2011 by uliks
Aleksija Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 haha, ovo je bas 1 na 1.moram priznati da ja cesto imam ideje koje u pocetku zvuce odlicno, a posle toga zvuce malo neodlicno. mozda je ozivljavanje ovog topika jedna od njih :)la ceremonie, valjda.dodacu zadatak, samo da smislim.
uliks Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) 'Ajde. I nemoj da si pesimista. Zatečeni su ljudi ^_^ Edited September 7, 2011 by uliks
Aleksija Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 heh, ko, ko? :)evo jednog iz vremena kada sam otprilike pogledala poslednji film (strasno je koliko zaostajem). nije tezak, a meni je drag.
MocaVukotic Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ovo je zerar filip, a film je mozda fan-fan lala?
MocaVukotic Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 (edited) izvinjavam se, slabo se ima vremena... otud i ovako lako na brzaka:ako ste sigurni, bolje ne cekajte potvrdu, samo teraj dalje. Edited September 8, 2011 by MocaVukotic
Recommended Posts