Buckyball Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) ^ zanimljivo citanje jamesa, dosta upecatljiv film (bonus pitanje: u kom cuvenom novijem hororu imamo jasnu muzicku asocijaciju na ovaj flim?)Navodno u Ringu.Nevinasca i The Haunting su mi omiljeni horori; savrsena jeziva i klaustrofobicna atmosfera stvorena bez nasilja i kapi krvi. Uz sve to predivna fotografija i odlicna gluma. Cetrdesete i pedeste su stvarno bile zlatno doba horora (Dead of Night i The Uninvited su iz istog perioda). Edited January 5, 2010 by Buckyball
colonelo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) Z?Kratko i jasno!A i evo i jedna zanimljiva slika sa najavne špice:Nastavljaš! Edited January 5, 2010 by colonelo
korindjar Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 U pitanju je Black Dynamite. Verovatno jedan od boljih stvari u mrtvoj 2009.nek postavi pitanje ko zeli
scab Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=knFAo-_LRWc&rel=0Pogubljeni?varao sam...
scab Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Aaaaa! Ne znam ni da varam! Ukucao sam tablicu na sajtu koji se zove Google i on mi je rekao da je to iz serije Lost auto... In my face!
Aleksija Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 uliks, nema vise fotki?mozda bismo ponovo mogli da probamo, pa makar opet neslavno zavrsili na 2. strani filma.
Recommended Posts