January 5, 201015 yr ^ zanimljivo citanje jamesa, dosta upecatljiv film (bonus pitanje: u kom cuvenom novijem hororu imamo jasnu muzicku asocijaciju na ovaj flim?)Navodno u Ringu.Nevinasca i The Haunting su mi omiljeni horori; savrsena jeziva i klaustrofobicna atmosfera stvorena bez nasilja i kapi krvi. Uz sve to predivna fotografija i odlicna gluma. Cetrdesete i pedeste su stvarno bile zlatno doba horora (Dead of Night i The Uninvited su iz istog perioda). Edited January 5, 201015 yr by Buckyball
January 5, 201015 yr Z?Kratko i jasno!A i evo i jedna zanimljiva slika sa najavne špice:Nastavljaš! Edited January 5, 201015 yr by colonelo
January 9, 201015 yr U pitanju je Black Dynamite. Verovatno jedan od boljih stvari u mrtvoj 2009.nek postavi pitanje ko zeli
August 2, 201014 yr Aaaaa! Ne znam ni da varam! Ukucao sam tablicu na sajtu koji se zove Google i on mi je rekao da je to iz serije Lost auto... In my face!
September 2, 201113 yr uliks, nema vise fotki?mozda bismo ponovo mogli da probamo, pa makar opet neslavno zavrsili na 2. strani filma.