Ajant23 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Postavi novi, i BTW moje rešenje je bilo preko harmonijske sredine...
Bustin Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dodjavola, sad sam pretrazio topik i vidim da je film vec postavljan I to dva puta :isuse:U pitanju je Forbidden Planet. Od sada proveravam topić.Da postavim novi ili neko drugi zeli da preuzme?interesantno je da je ovaj film kod nas preveden kao "covek iz zida". Vajda ona istruja koja pravi cudoviste u jednoj sceni dolazi iz stekera na zidu. U svakom slucaju sjajni mladi Lesli Nilsen.
Buckyball Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 "Covek iz zida" nema nikakvog smisla, da nije "Covek iz Ida"?
Aleksija Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ^ zanimljivo citanje jamesa, dosta upecatljiv film (bonus pitanje: u kom cuvenom novijem hororu imamo jasnu muzicku asocijaciju na ovaj flim?) zadatak:
korindjar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 eh, tek probudjen sam lupeto napamet jer se nisam mogao setiti naslova, a zaboravio da je to o aleksicu. covek nije tica
colonelo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) Pelham 123Scena koju pamtim iz djetinjstva!(''Nazdravlje!'') Edited January 5, 2010 by colonelo
korindjar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) jeste. odlican crnohumorni original. gomila dobrih glumaca, usputnih fazona, imena negativaca po bojama kasnije uzo tarantino Edited January 5, 2010 by Hustler
Recommended Posts