MaRkOMaN Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 (edited) le chevre Edited September 19, 2009 by MaRkOMaN
Lord_Byron Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Autor je imao na umu roman FM Dostojevskog "Zli dusi". Nikad mi nije bila baš jasna ta inspiracija. Biće skoro propast sveta.
Lord_Byron Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 (edited) i još koja. druga je namerno zamućena. Edited September 19, 2009 by Lord_Byron
Lord_Byron Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 bravo, bravo. mom začudnom skrinšotovanju unatoč. izvoli.
MocaVukotic Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 da, posle Badlands čekalo se 5 godina da Malick snimi još jedan u tom stilu. tu je njegov prvoklasni scenario, morikoneova muzika, nestor almendros na kameri (da doprinese "evropskom izgledu" filma)...ali, nešto mi tu nije leglo (brooke adams posebno). a malick je čekao još 20 godina na treći film.novo pitanje:
Lord_Byron Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 da, posle Badlands čekalo se 5 godina da Malick snimi još jedan u tom stilu. tu je njegov prvoklasni scenario, morikoneova muzika, nestor almendros na kameri (da doprinese "evropskom izgledu" filma)...ali, nešto mi tu nije leglo (brooke adams posebno). a malick je čekao još 20 godina na treći film.Meni lično je to najneomiljeniji Malikov film, ali fotografija je stvarno cakana. Što se tiče pitanja, da probam na divljaka i izokola. Jel to neki Ralph Bakshi?
MocaVukotic Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jel to neki Ralph Bakshi?ne, ta srednja slika je "trik-slika"
MocaVukotic Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 The Dangerous Lives of Altar Boys?to!
Recommended Posts