September 19, 200915 yr Autor je imao na umu roman FM Dostojevskog "Zli dusi". Nikad mi nije bila baš jasna ta inspiracija. Biće skoro propast sveta.
September 19, 200915 yr i još koja. druga je namerno zamućena. Edited September 19, 200915 yr by Lord_Byron
September 20, 200915 yr da, posle Badlands čekalo se 5 godina da Malick snimi još jedan u tom stilu. tu je njegov prvoklasni scenario, morikoneova muzika, nestor almendros na kameri (da doprinese "evropskom izgledu" filma)...ali, nešto mi tu nije leglo (brooke adams posebno). a malick je čekao još 20 godina na treći film.novo pitanje:
September 20, 200915 yr da, posle Badlands čekalo se 5 godina da Malick snimi još jedan u tom stilu. tu je njegov prvoklasni scenario, morikoneova muzika, nestor almendros na kameri (da doprinese "evropskom izgledu" filma)...ali, nešto mi tu nije leglo (brooke adams posebno). a malick je čekao još 20 godina na treći film.Meni lično je to najneomiljeniji Malikov film, ali fotografija je stvarno cakana. Što se tiče pitanja, da probam na divljaka i izokola. Jel to neki Ralph Bakshi?