Lord_Byron Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Klutejap, alan j. pakula. izvolte polkovniče.
Lord_Byron Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 e, tako se prave sportski, biografski, younameit filmovi!Damned utd
Lord_Byron Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 (edited) Edited September 18, 2009 by Lord_Byron
Lord_Byron Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 i ja, a upravo je izašao u criterionu. nije baš vizuelno impresivan pa sam se plašio da li će probuditi sećanja. zato sam stavio sliku gospodže memet. koje si skrinove ti upucao?
Ajant23 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 i ja, a upravo je izašao u criterionu. nije baš vizuelno impresivan pa sam se plašio da li će probuditi sećanja. zato sam stavio sliku gospodže memet. koje si skrinove ti upucao?Ma, iz tog filma bih prepoznao većinu stvari. Gledao sam ga u DKC kada je bioskop bio raspad ali davao Rozenkranca i Gildesterna, Ubistva, Moj privatni Ajdaho i tako dalje... Bio sam klinac, dopao mi se taj film, pa sam tražio ko je taj što ga je radio i saznao za Memeta...Evo, nešto teže... :D
Recommended Posts