Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

kameo oči cate blanchett i predmet obožavanja point break iz hot fuzz-a

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kad neko pogodi nek siba dalje, neko vreme cu biti offlinefilm iz 2009., glavni lik i naziv filma je na slikama...

Posted

Koja incidencija. Upravo listam šta novo moj personalni diler ima i medju njima vidim Bronson. Biće da je to to, ali neću ipak da zadajem bez potvrde jerbo nisam gledao, samo sam nagadjao po ćeli.

Posted

Kada si rekao, proverih slike iz Bronsona. Evo je jedna:5a3f0448.jpgVidi se da je sigurno on i po tetovažama na obe ruke...Priložio bih kao dokaz trailer sa Youtube-a, na kome se u šestoj sekundi vidi jedna od slika iz pitanja:Takođe, primetio bih da sam se sasvim bespotrebno umešao...

Posted
Takođe, primetio bih da sam se sasvim bespotrebno umešao...
Ah, ne. Ovog puta bilo je potrebno i hvala ti. Kasno je i nemam snage da pravim klip, zato evo nešto fino u znak moje večerašnje pobede u preferansu.post-406-1247619328.jpgpost-406-1247619339.jpgpost-406-1247619351.jpg
Posted (edited)

Znači Darling je... Osećam Šlezindžera, ali ne da mi se koji je... Konfuzija i delimično zaboravljanje...EDIT: A, i malo si me zbunio zato što si i pre par dana isto njega postavio... BTW, prilično ga volim.

Edited by Ajant23
Posted
Znači Darling je... Osećam Šlezindžera, ali ne da mi se koji je... Konfuzija i delimično zaboravljanje...EDIT: A, i malo si me zbunio zato što si i pre par dana isto njega postavio... BTW, prilično ga volim.
dobio neki DVD sa 6 filmova, pa da ispucam. dvoumio se između a kind of loving i darling, ali je presudilo to što ovaj drugi ima poznatije face, za slučaj da se ne pogodi odmah (mada sam provalio to između tebe i schlesingera, i verovao da ćeš ti znati)
Posted
dobio neki DVD sa 6 filmova, pa da ispucam. dvoumio se između a kind of loving i darling, ali je presudilo to što ovaj drugi ima poznatije face, za slučaj da se ne pogodi odmah (mada sam provalio to između tebe i schlesingera, i verovao da ćeš ti znati)
:DMislio sam na njegove filmove... Dobrim delom i u kontekstu meni sjajne filmske britanije šezdesetih...Lični favorit bio mi je Lažov Bili... Ne znam, kasete iz britanske čitaonice za vreme sankcija učinile su svoje.