Lrd Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 The Sum of All FearsCarska scena, potpuno neočekivana. Vadi film do proseka i maltene treba gledati samo zbog neočekivanosti.Nego, da batalim daleki istok ili ne sad? (ako sam pogodio, naravno)
Lrd Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) edit: ajde pls neka mi neko odgovori da li može da se pusti. može i na pm Edited July 11, 2009 by Lrd
Ajant23 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Posle uploada, ulogovan odeš na http://www.youtube.com/my_videosI, čim se procesuira, vidi se:Ako je ono što je zaokruženo plavim, nema problema. Ako je ono zaokruženo crvenim, nema nade...Sam možeš proveriti pod Embed na videu. Evo kako piše kada ne valja:Ako ti pod embed da code, onda je sve OK!A, film je Gomora...
Lrd Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) Jeste gomora. :)Hvala na ovim uputstvima, čačkao sam i ja kada nije radio Haute Tension, ali sam zaključio posle čitanja svega i svačega da ne mogu ništa da uradim ako postoji copyright.edit: dakle, ljudska glupost nema granica. ako si gledao profil, mogao si da vidiš šta sam spremio za sledeći put kad dodjem na red. hahaha, dakle stvarno sam genije... Edited July 11, 2009 by Lrd
Ajant23 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) edit: dakle, ljudska glupost nema granica. ako si gledao profil, mogao si da vidiš šta sam spremio za sledeći put kad dodjem na red. hahaha, dakle stvarno sam genije...Nipošto nisam hteo da pogledam. Ne pogledati je stvar dobrog ukusa. Samo sam video da imaš tamo neki video pod 1, ali logično mi je bilo da si uploadovao više kada imaš vremena. :)EDIT: Sada ću da postavim nešto... Edited July 11, 2009 by Ajant23
Lrd Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 E, to. Ok, još ovo i onda ću malo da iskuliram ili lepo da se nadjem sa Ajantom na stonom tenisu sa pravim lopticama, a ne ovako.
Aleksija Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) ja bih rekla da je to ovaj klasik Edited July 11, 2009 by Aleksija
Recommended Posts