Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

The Sum of All FearsCarska scena, potpuno neočekivana. Vadi film do proseka i maltene treba gledati samo zbog neočekivanosti.Nego, da batalim daleki istok ili ne sad? (ako sam pogodio, naravno)

Posted (edited)

edit: ajde pls neka mi neko odgovori da li može da se pusti. može i na pm

Edited by Lrd
Posted

Posle uploada, ulogovan odeš na http://www.youtube.com/my_videosI, čim se procesuira, vidi se:5f31f9c9.jpgAko je ono što je zaokruženo plavim, nema problema. Ako je ono zaokruženo crvenim, nema nade...Sam možeš proveriti pod Embed na videu. Evo kako piše kada ne valja:09c7b550.jpgAko ti pod embed da code, onda je sve OK!A, film je Gomora...

Posted (edited)

Jeste gomora. :)Hvala na ovim uputstvima, čačkao sam i ja kada nije radio Haute Tension, ali sam zaključio posle čitanja svega i svačega da ne mogu ništa da uradim ako postoji copyright.edit: dakle, ljudska glupost nema granica. ako si gledao profil, mogao si da vidiš šta sam spremio za sledeći put kad dodjem na red. hahaha, dakle stvarno sam genije...

Edited by Lrd
Posted (edited)
edit: dakle, ljudska glupost nema granica. ako si gledao profil, mogao si da vidiš šta sam spremio za sledeći put kad dodjem na red. hahaha, dakle stvarno sam genije...
Nipošto nisam hteo da pogledam. Ne pogledati je stvar dobrog ukusa. Samo sam video da imaš tamo neki video pod 1, ali logično mi je bilo da si uploadovao više kada imaš vremena. :)EDIT: Sada ću da postavim nešto... Edited by Ajant23
Posted

E, to. :lol: Ok, još ovo i onda ću malo da iskuliram ili lepo da se nadjem sa Ajantom na stonom tenisu sa pravim lopticama, a ne ovako.

Posted (edited)

ja bih rekla da je to ovaj klasik

Edited by Aleksija