Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne vidi se, mora da se prati link. Nešto si čačnuo tamo, pretpostavljam, pošto sam ja bio ostavio default opcije i moglo je da se gleda na daljinu.
Ne, tamo nisam mogao ni da se ulogujem... A, ovamo mi ne da na daljinu zbog "Cannot enable embedding due to a content claim on this video"... A, sada sam malo pogledao to, videcu posle... Ne pratim te stvari, pa nisam ni znao za to... Edited by Ajant23
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aha, zato je to. Ja sam ripujem svoje filmove pa upload. Er ja postavljam sad?

Posted (edited)
Aha, zato je to. Ja sam ripujem svoje filmove pa upload. Er ja postavljam sad?
Prevideo sam šta si napisao... Ja sam samo isekao deo filma pa uploadovao...EDIT: Naravno da postavljaš... Edited by Ajant23
Posted

Divan, divan film. Jedan od mojih omiljenih u poslednjoj deceniji. Jeste uber zicer, ali neka, da uživamo malo. :)

Posted

Emedding disabled by requestaj zajebite jutjub

Posted (edited)
Emedding disabled by requestaj zajebite jutjub
:blink: Ko drugome embedding zamera...Samo dvoklikni video i pogledaj na jutjubu. Idem da čačnem i vidim šta se dešava.edit: ili četvoroklikni. a meni radi. Edited by Lrd
Posted (edited)
Divan, divan film. Jedan od mojih omiljenih u poslednjoj deceniji. Jeste uber zicer, ali neka, da uživamo malo. :)
Sada nije zicer, dovoljna je i ova jedna scena koja se vidi. 'Ajde podesite šta je potrebno da radi kako treba ili kadrove vratite. Neće kod svakog filma moći na osnovu jednog kadra da se vidi šta je. Haute tension. Edited by uliks
Posted (edited)
Sada nije zicer, dovoljna je i ova jedna scena koja se vidi. 'Ajde podesite šta je potrebno da radi kako treba ili kadrove vratite. Neće kod svakog filma moći na osnovu jednog kadra da se vidi šta je. Haute tension.
Naravno da je Haute Tension. Ako ne radi ovde klip (a meni radi), može da se dvoklikne (ili kolikogodklikne) na njega kao link za youtube i tamo normalno da se pogleda. Meni Ajantov nije ovde radio, ali sam ga pogledao na tjubu. Pitaću nekog moda u čemu je fora. I kači kadar, nismo se sada prebacili na inserte, samo su meni inserti draži. Stvar izbora.edit: dakle, ovi tjubovci su doooobri. copyright claims, i po defaultu ne mogu daljinski da se linkuju. wow. ok, onda postavljeni video može da služi kao link za gledanje na tjubu. Edited by Lrd
Posted
bscap055am8.jpg

bscap074xg1.jpg bscap05pz2.jpg

Imam molbu: ko napiše naslov, neka nastavi bez potvrde. Hvalaaa :).

Posted (edited)

okupacija u 26 slikaaaax.jpgaaaaaaam.jpg56603340.png

Edited by Hustler
Posted

jeste. dobar mi je deo sa druge slike kada u mladozenjinoj sobi gleda te 'nagrade'

Posted

uh, u rekordnom roku...aj dalje