Lrd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Uh...Ako se ova scena ne prepoznaje, teško da će bilo koja druga. Zato, hintovi.Reditelj je jedan od najvećih reditelja žanra i jedan od dvojice najvećih u podžanru. Ovaj drugi je nešto stariji i ima sina takodje reditelja. Ovaj naš je mladji, ima ćerku za kojom je svako barem jednom uzdahnuo, bio je u Beogradu pre koju godinu. Obojica, a ovaj stariji naročito, važe za najistaknutije predstavnike podžanra koji se vezuje isključivo za jednu zemlju, a i ime mu je takvo. Ovaj film je drugi deo trilogije započete godine koja se uzima kao rodna godina panka, a treći deo je snimljen pre dve godine.
Lrd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Da, Dario Argento, pominjah Marija Bavu i njegovog sina Lamberta. Žanr je, naravno, giallo.
Lrd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dobro :D Postaje sve zabavnije. Ovo mi je skroz poznato, nadam se da ću se setiti. (ovo je pravi primer nepotrebnog posta)
korindjar Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 (edited) Opasno izgleda, sad mi zao sto sam svojevremeno resio da ne volim plavuse.Evo i jedne ruzne njuske:poslednju dobru ulogu je imao sa tim minivalom, greota :(the pope of greenwich villagea te scene sa isteanjem deril hane sam vec hvalio Edited July 2, 2009 by Hustler
Lrd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 "Emedding disabled by request"Da nije Westworld? Ili onaj kada se kao spuštaju na mesec, kako se zvaše?
Ajant23 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 "Emedding disabled by request"Ne vidi se ovde? Kaži mi da znam zato što inače nemam pojma...Ili onaj kada se kao spuštaju na mesec, kako se zvaše?Da.
Lrd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ne vidi se ovde? Kaži mi da znam zato što inače nemam pojma...Da.Ne vidi se, mora da se prati link. Nešto si čačnuo tamo, pretpostavljam, pošto sam ja bio ostavio default opcije i moglo je da se gleda na daljinu.Svidja mi se ova horor/SF uz poneki krimić serija. Ako ja sad postavljam, metuću nešto slično ili nešto kultno™ ili instakultno™.
Recommended Posts