June 12, 200915 yr Film je Andžeja Vajde....Pepeo i dijamanti(majka te je dobro savetovala :) ) Cibulski je smatran istočnoevropskim Džems Dinom.Prepoznao si glumca, dovoljno je...nastavi daljePretpostavio sam da je Pepeo, ali pošto nisam gledao, neću da pogadjam. Nastavljam dalje jedino i ako ti hoćeš da se izvučeš.
June 13, 200915 yr Okej, inspirisao si me malo ovih shotovima na tinejdžerske dane i istraživanje istorije, pa zato evo jednog malo hardcore. Nije klasik, ali jeste uticajan u žanru, ne toliko kao pravi klasik žanra iz iste godine i iste zemlje. Filmu bolno manjka širih planova, ali obiluje dragim Ulisovim motivima - žito koje se njiše, voda koja se mreška... :PAko se ispostavi kao preteško (pošto na ovom forumu stvarno ne mogu da ocenim da li jeste ili je zicer), zadaću novi.
June 13, 200915 yr Tako je, bravo. Snimljen iste godine kad i Kwaidan, a maska je jedan od većih uticaja na Exorcist, bar prema Fridkinovim rečima.
June 13, 200915 yr the fabulous baker boyssledeci (jedan od mojih omiljenih-hint): Edited June 13, 200915 yr by mustang