Aleksija Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mozda nije bas izazov, al molim da se uvazi da postujem sposla i da su slike zgugla
Ajant23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 The Incredible Shrinking ManOdgovorio bih ranije da sam znao da ćeš se mučiti sa dodatnim slikama...
Aleksija Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jednu bespomocnu damu tako pustiti da se maltretira po ovoj vrucini...izvolte.
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ovo je ovaj poslednji Mingelin film? Breaking and entering?
Lrd Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) JesteOnda ništa. Nisam gledao nijedan njegov film. Jedna od retkih stvari za koje mislim da nije trebalo da primenjujem kurs autohipnoze ignorisanja majčinskih predloga je da gledam filmove "najboljeg glumca Zbišeka".edit: ali, čini mi se da počinjem da kapiram tvoj ukus, uglavnom je konzistentan i izgradjen. Moje poštovanje. (eto, sad imaš sve u životu :P)edit 2: moram da koristim proxy da bih uopšte gledao forum. Posle skorašnjih iskustava sa loudovanjem, znam kako se osećala moja omiljena glumica Briana Banks u filmu Deep anal fisting 3, minus zadovoljstvo. Edited June 12, 2009 by Lrd
Ulis Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Film je Andžeja Vajde....Pepeo i dijamanti(majka te je dobro savetovala :) ) Cibulski je smatran istočnoevropskim Džems Dinom.Prepoznao si glumca, dovoljno je...nastavi dalje
Recommended Posts