MocaVukotic Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 haaa, to je i meni palo napamet, ali rekoh "ma nema šanse"
korindjar Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 naravno. jel si provalio sve, ili je neka posebno iskocila?
MocaVukotic Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 naravno. jel si provalio sve, ili je neka posebno iskocila?sve osim druge me odmah asociraju na tu seriju...jebi ga, gledao sto puta
kobni zelaya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Znam sve, tačno kada su te scene i šta se u njima dešava. Ova kratka scenica u tramvaju mi je uvek bila fenomenalna, toliko emotivna u par sekundi svega...eh.
korindjar Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Znam sve, tačno kada su te scene i šta se u njima dešava. Ova kratka scenica u tramvaju mi je uvek bila fenomenalna, toliko emotivna u par sekundi svega...eh.da, trajvanska je bas sevdah scena. a odlicno je i razvijanje odnosa, jer sto su stariji to su zajebi ozbiljniji, a serija hladnija. odrastanje i te stvariu epizodi sa preverovom statuom ima i ona odlicna zajebancija kada snimaju film ostala mi je jos 1 epizoda do kraja. redak osecaj da ti je zao sto se vise blizi kraj filma
kobni zelaya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 da, trajvanska je bas sevdah scena. a odlicno je i razvijanje odnosa, jer sto su stariji to su zajebi ozbiljniji, a serija hladnija. odrastanje i te stvariu epizodi sa preverovom statuom ima i ona odlicna zajebancija kada snimaju film ostala mi je jos 1 epizoda do kraja. redak osecaj da ti je zao sto se vise blizi kraj filmaZnam osećaj, svaki put kada bih gledao seriju na tv- u, uvek isto pred kraj. Razmišljao sam nešto posle, nekako, od one epizode na moru, kada umre baka, ima taj osećaj da sve kreće ubrzano, nizbrdo, baš jako, sve više i više se juri kroz događaje - to je odrastanje, valjda je tako zamišljeno. Ma carski, neponovljivo.
Recommended Posts