Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

haaa, to je i meni palo napamet, ali rekoh "ma nema šanse"

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Абсолутаменте. Изволите.

Posted

naravno. jel si provalio sve, ili je neka posebno iskocila?

Posted
naravno. jel si provalio sve, ili je neka posebno iskocila?
sve osim druge me odmah asociraju na tu seriju...jebi ga, gledao sto putapost-2473-1238626823.jpgpost-2473-1238626837.jpg
Posted

Znam sve, tačno kada su te scene i šta se u njima dešava. Ova kratka scenica u tramvaju mi je uvek bila fenomenalna, toliko emotivna u par sekundi svega...eh.

Posted

jel moze sutra ujutru, spava mi se sada?

Posted

good night and good luck

Posted
Znam sve, tačno kada su te scene i šta se u njima dešava. Ova kratka scenica u tramvaju mi je uvek bila fenomenalna, toliko emotivna u par sekundi svega...eh.
da, trajvanska je bas sevdah scena. a odlicno je i razvijanje odnosa, jer sto su stariji to su zajebi ozbiljniji, a serija hladnija. odrastanje i te stvariu epizodi sa preverovom statuom ima i ona odlicna zajebancija kada snimaju film :lol:post-92-1238628034.jpgostala mi je jos 1 epizoda do kraja. redak osecaj da ti je zao sto se vise blizi kraj filma
Posted
da, trajvanska je bas sevdah scena. a odlicno je i razvijanje odnosa, jer sto su stariji to su zajebi ozbiljniji, a serija hladnija. odrastanje i te stvariu epizodi sa preverovom statuom ima i ona odlicna zajebancija kada snimaju film :lol:post-92-1238628034.jpgostala mi je jos 1 epizoda do kraja. redak osecaj da ti je zao sto se vise blizi kraj filma
Znam osećaj, svaki put kada bih gledao seriju na tv- u, uvek isto pred kraj. Razmišljao sam nešto posle, nekako, od one epizode na moru, kada umre baka, ima taj osećaj da sve kreće ubrzano, nizbrdo, baš jako, sve više i više se juri kroz događaje - to je odrastanje, valjda je tako zamišljeno. Ma carski, neponovljivo.