kurdi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 znate li nesto o ovom coveku?(moglo bi mozda i na drustvo)
Indy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A, OK, nisam znao da stvarno ne znas nista o predmetnom Filipu.
elle Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 znate li nesto o ovom coveku?(moglo bi mozda i na drustvo)jel sad ovde smeju da pisu samo oni sto o njemu nista nikad culi nisu il da ja tebe ipak pitam - sto pitas, odakle ti ime, zasto te zanima- pa tako saznam bar neki minimumili
elle Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mislim da saznam, kad sam vec procitala, je lia ovo - moze na drustvo mi govori da ti ipak znas bar kako ga pozicionirati na forumui to je nestosta?
kurdi Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 (edited) pa znam malo, kolko i wiki moze da da hint, ali izgleda da je mnogo zanimljivije...prvo napravio je taj webster recnik (maznuo ime posto je stari webster sada w-m) koji izgleda jebe kevu, ne moras da znas na kom jeziku je rec.po meni jedina mana sto postuje srpske kvacice.al to mu je hobi, kao i sve drugo...generalno ga interesuje automacija svega i svacega... npr kako mzoe komp da napravi tv vesti, posto su sve iste. reciumo na jezicima na kjima to nije razvijeno. dobijes cnn na srpskom npr. ili jeftine video igrice po fazonu, hteo bih nesto sa pucacinom ali da ima aligatora i bla bla, moze.ili holividske blokabustere po kliseu, ljubice, nema problema.ili recimo vezano za km pitanje o ppt, ne radi z aistrazivanja, ali nedavno saznadoh da s eto sada outsourcuje kada su genericne biznis prezentacije u pitanju, exec nazvrlja na papiru, scanira s ei mailuje u indiju i vrati se prezentacija. ali i to moze automatski.pored wikipedie moze se kopati po youtubu i slicno.kaaaaaaaasnim. aliislim da mu je generalna poanta da je 99% stvari toliko banalno da moze automatski da se generise. Edited February 5, 2008 by kurdi
Indy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 aliislim da mu je generalna poanta da je 99% stvari toliko banalno da moze automatski da se generise.Pa, mislim da to Filip nije izmislio. Ta pojava je vec vidjena kada su u pitanju postovi na politickim forumima.
fonTelefon Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pa, mislim da to Filip nije izmislio. Ta pojava je vec vidjena kada su u pitanju postovi na politickim forumima. Mi smo pisanje banalnosti autsorsovali u Ozilend. Otkida kako je doba, kak'i 99% bato ovaj servis ubada 100%.
Kelt Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 prvo napravio je taj webster recnik (maznuo ime posto je stari webster sada w-m) koji izgleda jebe kevu, ne moras da znas na kom jeziku je rec.huh?
kurdi Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pa, mislim da to Filip nije izmislio. Ta pojava je vec vidjena kada su u pitanju postovi na politickim forumima. nije izmislio observaciju, nego se bavi smisljanjem metoda automatizovanja.moze i postova na politickim forumima. odaberes stranu i stil, i on ti napise post koji nije losiji od tipicnog ljudskog.
fonTelefon Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nije izmislio observaciju, nego se bavi smisljanjem metoda automatizovanja.moze i postova na politickim forumima. odaberes stranu i stil, i on ti napise post koji nije losiji od tipicnog ljudskog.Sta je tu problem?
kurdi Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Sta je tu problem?vidim ti vec imas beta verziju programa.
fonTelefon Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 vidim ti vec imas beta verziju programa.Bolje mi napisi kako moraju da stoje kalemovi za trap.
Indy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nije izmislio observaciju, nego se bavi smisljanjem metoda automatizovanja.moze i postova na politickim forumima. odaberes stranu i stil, i on ti napise post koji nije losiji od tipicnog ljudskog.Izvini sto ti smetam na temi, ali ja sam i zeleo da insinuiram da takvi botovi vec postoje na politickim forumima.
Recommended Posts