57 minutes ago57 min otvorite topic za pravo finale u subotu, ovo nikog ne zanima Edited 55 minutes ago55 min by Pokojni Ruxin
47 minutes ago47 min 7 minutes ago, Nikodije said:2 tima1 titula0 priznanja KosovaArhentina nije priznala?
39 minutes ago39 min 4 minutes ago, W.F.C. said:Arhentina nije priznala?Edukovala sam vas o tome odavno ali tebi sam izgleda na IL.Navijam za Mesija i društvo, osim ako baš ne budu igrali preko volje, emotivno ispražnjeni nakon što su pobedili arhineprijatelje.Neće mi biti žao ako pobedi Španija, samo da Trampu presedne sve.Bilo bi lepo da Kilijan iskulira u trci za najboljeg strelca, da se Leo penzioniše sa tom nagradom pa Mbappe za 4 godine neka ga skida sa trona.
37 minutes ago37 min 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Šta je ovo plavo desno od lika sa natpisom?Btw, lepo si izmalerisao Engleze promenom avatara 💥
30 minutes ago30 min Osećam se ko kad sam navijao za Liverpul prvi i jedini put životu, a oni izgubili od jedinog kluba koji mrzim više od njihSamo da ne bude opet takav ishodJbt treba za Špance da se navija
7 minutes ago7 min 21 minutes ago, napadaj said:Jbt treba za Špance da se navija što?ima u nedelju od 19 surdulica lučani, pure soccer ne ova korpo sranjano gianni, neško party