14 hours ago14 hr deluje ok(pravac) na prvu loptu, samo ne volim medije bez impresuma, bar onog najosnovnijeg
14 hours ago14 hr Impresum - IZLAZ.comIzdavačIZLAZ.comIZLAZ.comNovinarstvo bez kompromisa. Inc.425 Page Mill RdSuite 200, 2nd FloorPalo Alto, CA 94306Očigledno je da neće biti dostupni našem sistemu.
14 hours ago14 hr Author @kud u maglu SimovićuTo je ovaj cake dude. Obecao je jos davno da nece dozvoliti da Srbija ostane bez objektivnih medija. Rekao je prosle godine da se sprema preuzimanje tv nova i n1, te ponudio posao svim novinarima koji zbog toga ostanu bez posla. Edited 14 hours ago14 hr by Djuro
13 hours ago13 hr Mislim da bi veći reach imali kad bi bar u početku dok ne steknu bazu posetilaca uklonili drndanje oko adblokera.Ne pristupam sajtovima koji pokušavaju da umesto mene upravljaju mojim browserom, bez obzira što je uklanjanje daveža na klik u Developer Tools.
13 hours ago13 hr Author 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:izgleda sam propustio neštoNenad Milanovic“CEO and founder of CAKE.com, is a self-made entrepreneur who built a billion-dollar company without external investment.”