Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Engleska - Argentina 15.07. 21:00 Atlanta

Ko je finalista? 12 members have voted

1. 1. U finale ide:

• 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
      58%
    • 🇦🇷
      41%

Poll closes on 07/15/26 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Screenshot_20260712_211224_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity~2.jpg

Maradona_vs_england~2.jpg

0_World-Cup-1998-Finals-St-Etienne-France-30th-June-1998-England-2-v-Argentina-2-Argentina-win~2.jpg

Suvišno je pričati o rivalitetu ove dve reprezentacije. Ovo je i dan danas utakmica koja je daleko više od sporta. Uveren sam da nas očekuje jedan od najboljih mečeva u ovom milenijumu. Samo neka sve prođe u sportskom duhu i bez kontroverznih odluka sudije.

Jedva čekam da počne!

• Mindaugas Žukauskas changed the title to Engleska - Argentina 15.07. 21:00 Atlanta

sigurno najveći duel koji se može očekivati na svetskom prvenstvu, argentina nešto jača mada su englezi pokazali da mogu i imaju sučim

navijam za produžetke i penale

fun fact, posle događaja koji se vidi na prvoj fotografiji su uvedeni crveni kartoni

• Author

Ali koliko su Batigol i Simeone smoreni što je Beks isključen. Nema više tog viteštva

bukvalno ne mogu da docekam ovu tekmu

Ne vidim po čemu to je Argentina jača. Dosad su igrali sa slabim ili prosečnim ekipama i nisu izgledali moćno. Mislim da Engleska dobija bez problema.

argentince sam gledao jednom na prvenstvu i nisam neki reper, al ono što sam ih gledao delovali su kao tim koji ima ideju i zna kako da je sprovede u delo. glupo bi bilo reći da je englezi nemaju pošto su i oni došli do 1/2 finala maltene na isti način kao i argentinci al mi je to delovalo na momente stihijski

3 minutes ago, MeanM@ said:

Okačila ga ja na Eng-Nor temi, umrla sam lolol

Engleski fudbalski navijači su legende, potpuno unique.

Biće ludo polufinale i na terenu i na tribinama, i jedni i drugi su do sad imali utakmice za infarkt, da bi ih to sve dovelo direktno na arhineprijatelja.

Skaloni na KZN insistira da je u pitanju SAMO fudbalska utakmica i ništa drugo, potpuno prekida svaku priču koja diže tenziju, od čega žive novinari, portali i mediji. Važi.

Navijam za Mesija ali ako Engleska bude bolja - kudos, čekamo finale i da vidimo hoće li kući ili Kući.

54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali koliko su Batigol i Simeone smoreni što je Beks isključen. Nema više tog viteštva

Sećam se ove utakmice ko juče da je bila, navijala sam za Englesku i to kako je Simeone izbacio Beksa je bilo epic.

Bila bi fora da se potuku u loži na polufinalu.

ladno prvi gol engleza gosa deganzom skinuo sajlu i to nije registrovano lolol

jos gosa pritrcao sucu da mu ukaze ovaj iskulirai