1 hour ago1 hr Suvišno je pričati o rivalitetu ove dve reprezentacije. Ovo je i dan danas utakmica koja je daleko više od sporta. Uveren sam da nas očekuje jedan od najboljih mečeva u ovom milenijumu. Samo neka sve prođe u sportskom duhu i bez kontroverznih odluka sudije.Jedva čekam da počne!
1 hour ago1 hr sigurno najveći duel koji se može očekivati na svetskom prvenstvu, argentina nešto jača mada su englezi pokazali da mogu i imaju sučimnavijam za produžetke i penalefun fact, posle događaja koji se vidi na prvoj fotografiji su uvedeni crveni kartoni
1 hour ago1 hr Author Ali koliko su Batigol i Simeone smoreni što je Beks isključen. Nema više tog viteštva
1 hour ago1 hr Ne vidim po čemu to je Argentina jača. Dosad su igrali sa slabim ili prosečnim ekipama i nisu izgledali moćno. Mislim da Engleska dobija bez problema.
1 hour ago1 hr argentince sam gledao jednom na prvenstvu i nisam neki reper, al ono što sam ih gledao delovali su kao tim koji ima ideju i zna kako da je sprovede u delo. glupo bi bilo reći da je englezi nemaju pošto su i oni došli do 1/2 finala maltene na isti način kao i argentinci al mi je to delovalo na momente stihijski
42 minutes ago42 min 3 minutes ago, MeanM@ said:Dobar je lik 😂https://www.instagram.com/reel/DarFaXrspqR/Okačila ga ja na Eng-Nor temi, umrla sam Engleski fudbalski navijači su legende, potpuno unique.Biće ludo polufinale i na terenu i na tribinama, i jedni i drugi su do sad imali utakmice za infarkt, da bi ih to sve dovelo direktno na arhineprijatelja.Skaloni na KZN insistira da je u pitanju SAMO fudbalska utakmica i ništa drugo, potpuno prekida svaku priču koja diže tenziju, od čega žive novinari, portali i mediji. Važi.Navijam za Mesija ali ako Engleska bude bolja - kudos, čekamo finale i da vidimo hoće li kući ili Kući.
40 minutes ago40 min 54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ali koliko su Batigol i Simeone smoreni što je Beks isključen. Nema više tog viteštvaSećam se ove utakmice ko juče da je bila, navijala sam za Englesku i to kako je Simeone izbacio Beksa je bilo epic.Bila bi fora da se potuku u loži na polufinalu.
40 minutes ago40 min ladno prvi gol engleza gosa deganzom skinuo sajlu i to nije registrovano jos gosa pritrcao sucu da mu ukaze ovaj iskulirai