June 22Jun 22 Plitak potok ako bi Ameri igrali punom snagom. Ali će Poćetino verovatno odmorati igrače koji imaju žute kartone. Edited June 22Jun 22 by Gandalf
June 22Jun 22 Ameri su odlicni, ali i Turci nekoga moraju dobiti. Iskljucivo zbog casnog oprostaja, tipujem na Tursku.
June 26Jun 26 Poćetino rotira skoro sve igrače. Mekeni jedini iz prve postave. Edited June 26Jun 26 by Gandalf
June 26Jun 26 Na poluvremenu Turska vodi 2-1 Neki random Amer dao za vođstvo, pa onda Hakan Šukur smestio 2 komada za preokret.Ajmo Turkije, trpajte još!
June 26Jun 26 Amerikanci su imali i veci posed i vise sansi od Turaka, sa drugim timom. Jesu izgubili ali za dlaku. Mislim da Ameri mogu da dodju do polufinala, mislim da im je zreb dosta povoljan.
June 26Jun 26 13 minutes ago, Milošica said:Rešava ih čudna jada od Mostara gradanema teorije... bice 3 razlike za usa, mnogo su jaci trenutno
June 26Jun 26 10 hours ago, Svarog said: Hakan Šukur smestio 2 komadaNažalost, ne stoji ti ovo kao kolektivna imenica - sad su tu su Erdogan-ćaciji i Sivi vukovi, a legendarni Hakan je u izgnanstvu već deceniju, spao na to da taksira po LA.
June 26Jun 26 3 hours ago, papapavle said:Nažalost, ne stoji ti ovo kao kolektivna imenica - sad su tu su Erdogan-ćaciji i Sivi vukovi, a legendarni Hakan je u izgnanstvu već deceniju, spao na to da taksira po LA.Samo zbog toga sta su uradili Sukuru zasluzuju da ispadnu sa svakog turnira sledecih 50 godina. A kad se setim kako su mi gotivni bili 2002... Edited June 26Jun 26 by JohnnyD
June 27Jun 27 Kasno ova časna i poštena pobeda stiže Turcima...Mogu oni to sada proglašavati pobedom, ali već su ispali...