Friday at 10:084 days alžirci koji traže svoju šansu za izlazak iz grupe, a pitaće se nešto i džordancitm
9 hours ago9 hr Izrazito losi timoviPravda bi bila da oba ispadnu Edited 9 hours ago9 hr by Ratamahatta
5 hours ago5 hr 3 hours ago, Ratamahatta said:Sudija prizno neregularan drugi gol Alziru, bio je opsajdGledao si utakmicu?
5 hours ago5 hr Drugo poluvrime sam uhvatioOvo nije onaj™ AlzirUsudio bih se reci da je ovo jedna od 4 najslabije grupe na turniruNisam gledao Usterajh nijednu tekmu, ne znam koliko su nelosi, ali mi se cini da bi Alzira svako pozeleo u nokaut fazi ako se provuku tamo. A kapiram da hoce ako izvuku X protiv Nese Tvinsa i mansaftaJordanci su imali toliko prostora za kontre i samo 1 igrac je stalno isao napred, levo krilo. Siroma covek, kao Drulovic. Istrci kao majmun, osvoji prostor i onda ga stignu 3 alzirca a njegovi nista da pomognu. I tako jedno 3-4x dok je bilo 1:0Jednom je i Zidanov mali prvi put odbranio nesto u nekoj od tih kontriNije losa tekma za gledanje, igralo se, pokusavalo se. Ali bas los kvalitet, ni blizu recimo Ekvadora i Bjelokosti. Taj nivo drame, ali ne taj nivo kvaliteta Edited 5 hours ago5 hr by Ratamahatta