Friday at 09:314 days u prvom kolu su obe reprezentacije osvojile po bod, ko kani pobijediti ne sme izgubiti…
Yesterday at 01:171 day Salah ruku pod ruku sa Ronaldom... za sad Edited yesterday at 01:171 day by JohnnyD
Yesterday at 01:361 day 4 minutes ago, papapavle said:Grupa smrti.Grupa mrtvih. Irancima je izgovor da nisu imali valjane pripreme i cela ova zahebancija sa Tihuanom. Šta je izgovor ostalima?Mislim... Kakav gol primiše Egipćani, nevera. Surman sam kao duh skače na ivici peterca, dva egipatska igrača se sudaraju pola metra iza njega. Edited yesterday at 01:381 day by Gandalf
Yesterday at 02:041 day Jesu li ovi Egipćani ikad išta smisleno odigrali sa sve Salahom na nekom drugom takmičenju, recimo CAN? Imam utisak da su Saudi istorijski pojam fudbala za njih.
Yesterday at 02:461 day OcekivanoSad jedni indijanci puste druge i oba idu daljeBelgija ce dobiti ove buzdovane tipa 1-0 i svi ce ispasti odma u nokaut fazi
Yesterday at 03:001 day 10 minutes ago, Ratamahatta said:Belgija ce dobiti ove buzdovane tipa 1-0 i svi ce ispasti odma u nokaut faziMalo verovatno, ali... NZ dobija Belgiju + nerešeno Iran-Egipat. Drugoplasirani NZ protiv (verovatno) Australaca u 1/16. Edited yesterday at 03:021 day by Gandalf
Yesterday at 07:351 day 4 hours ago, Gandalf said:Drugoplasirani NZ protiv (verovatno) Australaca u 1/16. Nek igraju ragbi i jave nam ko je pobedio.